MOMENT:
SMYSLOV: My v tom Mělníku byli taky v roce 2018. Maringotky všechny krásně natřený a na oko vyvoněný. Jedna se nám i docela líbila. Ale přijel pán řekl, že maringotky jsou bráchovo a nebyl schopen nebo nechtěl zodpovědět jediný dotaz. Byli jsme dost odbytý a taky jsme tam nic nekoupili. Za mě jednání hrozný ale mohla to být nějaká blbá schoda náhod. Každopádně klasičtí překupníci, natřít, nasadit cenu, poslat dál. To neznamená, že tam nemůžeš mít štěstí na něco dobrýho. Na co koukat tu už bylo napsáno. Že by nějak výrazně spadly ceny jsem nezaznamenal a to občas ze zvědavosti na maringotky koukám a teď jsem radil kámošce při nákupu.
Nemáte tak vysoký nároky, protože to neni na celoroční žití takže chcete prostě hlavně dobrou střechu a žádnou plíseň v konstrukci. Zateplení nepotřebujete moc hrotit protože i když tam přijdete v zimě na pokec a čaj tak to prostě vytopíš, jen budeš víc přikládat, ale kolikrát za zimu tam reálně pojedete.. Mě přijde ta cena vzhledem k tomu co se za kolik jinde prodává v cajku, jestli v dobrym stavu.