• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PASTELMASO-vegetariánům vstup přísně zakázán
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MACHALIK: kdepak -

    1. hovězí ledviny
    2. jehněčí ledviny
    3. jazyk
    4. játra (tipla bych si kus vepřových)
    5. mozek
    6. hovězí a nebo vepřová slezina
    7. varle
    8. blbě vyfocenej kus srdce
    9. řez oháňkou
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    RUFO: Telecí.
    MAR_TINA: Buď si jistá :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: 6 a 8 si teda vůbec nejsem jistá
    RUFO
    RUFO --- ---
    MACHALIK: Typoval bych jehneci ledvinky
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ZUZKAOU: Jednička není brzlík? Když jsem ho jedl, vypadal takhle.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    [SERVER ERROR]
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    z ilustrovaného auditka
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Kuřátka!

    Processing chickens on Wyebrook Farm - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=faJve0mGzwQ#!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    I'm Not Vegan Anymore - Alex Jamieson
    http://alexandrajamieson.com/im-not-vegan-anymore/
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    MACHALIK: No pravda, ze to bude trochu osobni uchylka, jinak by jeden nebo dva stacily, mam syrove zloutky dost v oblibe a rozhodne chut neprebijou tak jako kecup nebo cesnek. Nerikam ze to je nejlepsi recept na tatarak jakej je, je to zatim muj nejoblibenejsi. S tatarakem to chce hodne experiemtovat aby si kazdy nasel co mu chutna.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Hlavně teda ty tři žloutky.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Nekvalitní maso, nebo jenom barbarství? Proč Češi zabíjejí tatarák - iDNES.cz
    http://cestovani.idnes.cz/tatarak-ve-svete-02s-/kolem-sveta.aspx?c=A130212_125346_kolem-sveta_tom

    Neco pro milivniky tataraku, priznam se, ze to, ze nekdo dava do tataraku kecup by me ani nenapadlo a cesnek po nekolika pokusech s a bez uz take ne. Tatarak si delam kazdy tyden a po zkouseni vseho mozneho jsem u na 200g masa 3 zloutky, trochu cibule, dijonska horcice ale hodne opatrne, worchestr mam rada tam davam trochu vic a sul, pepr a to je vsechno prave aby to neprebilo chut masa. Ale ty napady z toho clanku urcite vyzkousim, to vypada zajimave.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Řezník Řezníček vypráví o svém řemesle - Na návštěvě
    http://www.ireceptar.cz/na-navsteve-u-vas/reznik-reznicek-vypravi-o-svem-remesle/
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    SPYYDY: Tak to bylo vyborny. Jeden kus jsem delal propecenejsi a ten byl trochu tuzsi, ale to by byly asi i jiny kusy masa.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    Ahoj, nemate zkusenost s upravou ranch steaku (chcete-li "boneless chuck shoulder center cut steak")? V real meat society mi to doporucili na steak, ale ted jsem zae nekde cetl, ze se to kvuli tuhosti hodí spíš na jiný úpravy a napovídá tomu i obrázek v záhlaví - na druhou stranu tam neni doporuceny grillovani ani u vysokyho rostence.. Takhle -kdyz to udelam spis vic rare,tak by to nijak extremne tuhy bejt nemuselo,ne?
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Tak ono zalezi i podle chuti, na well done urcite ne, extra rare ktery clovek dvakrat narychlo otoci nad panvi chce tu teplotu dost vysoko aby se tak rychle zatahnul a udrzel stavu a krev uvnitr. Lehce krupavej na povrchu a syrovej uvnitr nejlepsi kombinace.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MEANDER: Já nevím, znělo mi to pod čarou, jako že už rozpálenější být nemůže. Jistě však ještě může být tak žhavá, "až svítí", případně "až teče", čili proč ne. Chtěl jsem jen upozornit na to, že neplatí, že víc, víc a ještě víc rovná se lépe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam