• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DOCTOR23: Apo je dobrý, moje účetní tam porodila ještě menší koťátka - 26tt, 620g a 680g - pobyli si tam dlouho, ale dneska jsou to takoví raubíři, že si radši nepředstavovat, kdyby se byli narodili normálně velicí :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    RENFRI: zatim mám jenom tuhle...to je tomáš,byl zrovna rozbalenej tak jsem ho vyblejsknul..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    DOCTOR23: O par vterin jsi me predbehl... to je fakt drobinek, teda...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DOCTOR23: no tak to gratulujeme a hlavně teda držíme všechny palce drobečkům, ať co rostou a dohánějí, co vevnitř zameškali!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    DOCTOR23: Tak to jsou v nejlepsich rukou, hod fotky, az neco budes mit :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    RENFRI: takový kulíšci malý..u apolináře..;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    VERONIKA22: jj císařem,no nějak se jim drobečkům zachtělo na svět dřív..ženě od včerejška rozháněli kontrakce až je nerozehnali...:)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    DOCTOR23: To jsou drobecci! Kde to bylo? At se jim dari co nejlepe a je vsechno v poradku, drzim palce.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    DOCTOR23: teda oooobrovsky gratuluju a dle váhy to bylo asi císařem? a stalo se něco náhlého? zmiňoval jsi, že na světě budou až za 2 měsíce?
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak už jsem taky otec dvojčat...:))
    dneska se nám narodili 2 kluci matyáš(40cma 1000g) a tomáš(40cm a 980g) ...:))
    1023
    1023 --- ---
    NIENNA: Tak to máte s těma očima podobně jako my. U Dominika je to jasný, ten je má hnědý, ale oči Adélky jsou z dálky jakoby hnědé a pokud se podíváš zblízka, tak jsou takové hnědo šedivo zelené. Dodela jsem zvědavej co s toho nakonec vyleze.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    AVATAR: Většinou je to hodně proměnlivé.... Mnou popisované jsou fakt extrémně vyhrocené případy, kdy to nenechá nikoho na pochybách...a to bylo v zásadě od porodnice... Většinou se uvádí, že první rok jsou děti více podobné otci, pak chvilku víc matce a pak se to různě kombinuje...
    Takže se prostě nechej překvapit. Dcera je teˇd celý manžel (jako najdou se i kousky, které ukazují na mě, ale člověk musí hledat). Ale třeba tvar hlavy si myslím, že už zůstane... :-)

BALAENA: Já jsem právě z barvy očí u L. dost zmatená. Má je tmavé. To je jediné, co o nich dokážu říct. Snad začínají hnědnout...ale mám z toho takový pocit, že se princezna ještě nerozhodla...:-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    AVATAR: no jo, jenže zelená je afaik recesivní, ta klidně může být překrytá hnědou (rozuměj pokud má žena gen pro hnědou a pro zelenou, bude mít hnědý oči, ale její děti si klidně mohou od ní nést gen pro zelenou)
    TRISSIE: tak u nas v rodine zadny zelenoocka nejsou, tak se toho zas tak nebojim :D
    kazdopadne kdyz si to vezmu z pohledu dedicnosti, neni nic jistyho... ze strany zeny je jeji tatinek modrookej blondak, mamka tmava hnedoocka. Z me strany je tata tmavej hnedookej a mama modrooka blondacka. Tak si vyberte :D
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    BALAENA: Asi tak. Martin už se těžko z hnědookého tmavovlasého změní na cokoliv jiného. Báře můžou vlasy ztmavnout. A ty odstíny modré/šedé/zelené jsou dost variabilní.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BALAENA: modro-šedá a tyhle odstíny se můžou měnit ještě později. V deseti letech měl můj muž oči čistě modré, v pětadvaceti modro-zeleno-šedé, o deset let později už jen zeleno-šedé. Syn je v 15m výrazně modrooký, ale počítám, že s tou zelenou skončí taky.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    AVATAR: anebo možná taky nebudeš. ono je to většinou poznat dřív, ale udává se, že definitivní barva očí je až v roce (zvlášť u kolísání mezi modrou a šedou nebo modrou a zelenou, hnědá se přece jen jasně pozná dřív)

no a barva vlasů... bratranec měl jako malej úplně bílý vlasy. úplně zářivě blond. Teď je mu 40 a má vlasy přírodně tmavý, teda v těch místech, kde ještě nějaký má
    TALENKA: supr, diky... takze tak za mesic uz budu mit jasno. Simon mozna trochu tmavne, tak uvidime. Zena je tmavovlaska s hnedyma ocima a ja blondak s modrejma, tak by bylo fajn, kdyby aspon jedno dite bylo po ni ;)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    AVATAR: Aha. Od narození. Já rodila v 36. týdnu a potkyši (jak se jim v rodině říká) neměli žádné problémy, tak jsem na ten korigovaný moc nehrála...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam