• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    Rady, nápady, zkušenosti a vše okolo výchovy dvojčat a vícerčat.

Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat
    dvojčata.cz
    Centrum pomoci rodinám s vícerčaty - Klub dvojčat a vícerčat, o.s.
    Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty

Důležitá informace: umělé mléko pro nedonošené děti do 5kg (PreBeba Discharge) je možné mít na recept plně hrazený zdravotní pojišťovnou
    rozbalit záhlaví
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TANAIS: díky,kluci se maj dobře,už mají skoro 2kg,dneska byl matyášek poprvé celých 24h bez vapothermu,takže super zpráva..ještě tak cca 14 dní a budeme je mít doma..;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DOCTOR23: Dodatečná gratulace :-) Tak jak se klukům daří, po měsíci? Nás po měsíci pouštěli z porodnice, ale je fakt, že kluci se narodili trochu větší než ti vaši a taky až ve 33. týdnu.
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    DOCTOR23: taky gratuluji ... u apolináře je to hodně dobrý .
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    DOCTOR23: tohle mě dojalo, krásná fotka :)
    a smekám, pánové, jste skvělí tátové :)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    TRISSIE: myslím, že stejná série, ale jiný obsah - jak u knížek, tak u dětí :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TALENKA: zdá se mi to, nebo jsou obě knížky stejné? :-)
    ale děti od sebe poznat jdou :-)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    AVATAR: vyměnit plenu umí každej. Ovšem ne každej je ochotnej to udělat. To, že se zapojujete, není samozřejmost, i když by být měla. Pořád to stojí za ocenění.

Jo a pro odlehčení - našla jsem tu fotku, jak jsem psala, že na ní poprve oba vypadali příčetně. takže před cca 5 lety to u nás vypadalo takhle :)

TALENKA: to se teprv ukaze, co z nich vychovame. Vymenit plenu umi kqzdej trouba ;)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    jste skvělí oba, tátové :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: já už jsem i měřil teplotu a přebaloval..:))hehe,je to náhodou boží..:)
    tak gratuluju..;)
    DOCTOR23: vid ze jo... jsem si pripadal jak exot, protoze jsem tam byl jedinej tata, kterej si na ne sahnul. Ostatni meli strach, natoz aby klokankovali, posrankove ;)

ty moje uz vazi vic jak pet, respektive ctyri kila. Tak jsem to musel zalit panakem jamesona. Rostou jak z vody, uz jsou to uplne normalni mimina, tak jak je znate z TV :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak už jsem byl dneska klokánkovat,je to boží pocit mít na hrudníku syna..:))
    klukům se daří výborně,už pijou 17ml..:)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    mně se povedla fotka, na které by oba vypadali příčetně, až někdy v jejich 4 měsících :) Zpětně, když se dívám na první fotky, tak si říkám, jak to, že jsem to hned v porodnici nevrátila :D Tehdy mi ale připadali úžasní - hormony dělají divy :D
    DALE: taky jsme byli na foceni, ale v podstate to cely prorvaly :)
    DALE
    DALE --- ---
    Moje kamarádka fotí miminka, a nám vždycky udělá moc krásné fotečky našich dvojčátek.

TAYLES: ja si nejsem schopnej predstavit, ze bych v tom zenu nechal samotnou. Kdyz maji oba mrnousove hlad a rvou, tak se proste musim o jednoho postarat ;)

jo, dneska jsme poprve opustili nase deti. Vyslali jsme je s dedeckem v kocarku ven, abysme meli aspon hodku na sebe. I kdyz mame psa a kocku, byt byl najednou uplne prazdnej :)
    DOCTOR23: tak to je fajn, kdyby se narodili v osmym mesici, meli by nejspis paradoxne trable s dechem vetsi.

drzim palce, at jim to vydrzi ;)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    DOCTOR23: vy jste super hodný tatínci, kdyby to tak fungovalo v každé rodině :) taková podpora a informovanost - mohli byste jít mužskému pokolení hrdě příkladem! :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    DOCTOR23: v kolikatym tejdnu to prislo vlastne? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam