• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    LORAIN: tak vitej :)
    jednivajecny tu, myslim, jeste nikdo nehlasil ;)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Hlásím se do klubu - jednovaječní kluci, téměř 4měsíce, narozeni 33+2 sekcí v Podolí, doma jsou od 36+0
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: nojo, já taky nic neudržim :-)
    TANAIS: vsak pise dva tydny :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DOCTOR23: a kdy vás pustěj domů?
    DOCTOR23: vlasaci :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TANAIS: už maj 2,1kg..:)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DOCTOR23: ty jo, to už jsou obříci :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak první společné foto...:))
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TANAIS: díky,kluci se maj dobře,už mají skoro 2kg,dneska byl matyášek poprvé celých 24h bez vapothermu,takže super zpráva..ještě tak cca 14 dní a budeme je mít doma..;)
    TANAIS: chapu ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: mám 160 cm. EW jsou dost těžký na to, že se mi kočár jinam než do auta nevejde a vždy, když chci jít v praze někam kočárem, musím nejdřív kluky dopravit k autu, vyndat kočár, posadit je do kočáru a při návratu absolvovat to samý, akorát obráceně.. :)
    TANAIS: no me teda nakladani ew prijde tak jednoduchy, ze o nicem jinym ani neuvazuju. Ale to ti asi moc nepomohlo, vid :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TANAIS: Dvojčata nemám, ale mám kamarádku s dvojčaty a měla pro ně tyto golfky.
    Golfky pro dvojčata Easy Go Graphite
    http://www.chytramama.com/zbozi/4838/Golfky-pro-dvojcata---Easy-Go-Graphite.htm
    Překvapilo mě, že vážily jen o pět kilo víc, nez moje golfky na jeden kus dítěte :-)
    Vyjadřovala se o nich velmi spokojeně.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mám praktický dotaz - používá / používal tu někdo golfky? Chci nějaké pořídit, protože hodně přejíždím autem a pořád nakládat EW je fakt šílený. Tak bych potřebovala nějaké lehké golfky, které ovšem urvu v běžném denním městském provozu.
    Máte nějaký oblíbený?
    TANAIS: vidim to stejne :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    (Mimochodem, text z nástěnky pobavil :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TALENKA: no, já mám trochu dojem, že pokud chlap není budižkničemu, tak se nemůže do péče o dvojčata nezapojit.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DOCTOR23: Dodatečná gratulace :-) Tak jak se klukům daří, po měsíci? Nás po měsíci pouštěli z porodnice, ale je fakt, že kluci se narodili trochu větší než ti vaši a taky až ve 33. týdnu.
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    DOCTOR23: taky gratuluji ... u apolináře je to hodně dobrý .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam