• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TALENKA: neva..seženu jinde..
    TALENKA: megaohradku jsme si uz poridili, takze doufam, ze to pomuze. Ksiry mame na psa, tak snad to pujde pouzit i na deti o_O
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    DOCTOR23: škoda, myslela jsem že se zbavím dětí :-P
    kde je kšírám konec... u některé kamarádky asi, netuším :/ takové ty půjčky na věčnou oplátku...
    Skladuju už 5 let výbavičku pro dvojčata, čekajíc, že sestra nebo švagrová otěhotní. Už mi to leze krkem a ze skříní. A jsem přesvědčena, že jakmile to začnu prodávat/rozdávat, v tu chvíli některá fakt otěhotní :/

DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    myslim kšíry samozřejmě..:)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TALENKA: kdybys je chtěla prodat jsem vážný zájemce..;)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    zlatá megaohrádka :D
    i když období "všechno důležité a rozbitné od metru dvaceti výš" bylo fakt výživné :D
    A na procházky venku jsem jim na chvilku pořídila vodítka a kšíry, málem jsem si bez nich odrovnala záda :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TANAIS: hustý..:))
    TANAIS: tak dej pak vedet, ale asi mi bude stacit ew :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Jinak jsem se dneska konečně odhodlala k objednání golfek. Nakonec jsem vybrala golfky maclaren. Ale že bych byla o nějakým modelu zcela přesvědčená, to nejsem ani omylem.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: a to jsem občas na ně fakt ostrá. A přes ten zadek občas dostanou i tak, že si toho i všimnou. Ale ono se v tomhle věku s tím dítětem zkrátka nedá domluvit. Když nepotřebuje lézt po výškách, je snadný ho v tomhle "vychovávat" a říkat, co všechno bych nedovolila. Dcera taky nikam nelezla a nic nekramařila. Ale s klukama je to fakt jiný. Oni ví, co znamená "ne", ale ještě jim nedocvakává, že to "ne" je v určitých případech zkrátka "trvalé". :-) Tak je to taková hra na "kdo s koho". A neposlouchají nikoho, nejenom mě :-)
    TANAIS: to je mi jasny. Zjevne z tebe maji fakt prcu ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    dvojčata provdaná za dvojčata

TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: na chlapce nezabírá nic :-) My jsme původně vůbec nechtěli, aby na tu lavici lezli. Pak jsme trochu slevili s tím, že když tam budou sedět, tak dejme tomu. Oni ví, co znamená "sednout" a "hačí". Ale netankuje je to :-)
    jsem skoro rad, ze mi decka nezacnou chodit zaroven, protoze to vypada dost na hlavu ;)
    TANAIS: to "sedni!" zni jako trening myho psa :)
    az na to, ze ten posloucha. Docilil jsen toho odmenou po splneni rozkazu :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: nojo, naši chlapci poslouchají na slovo. Jenom jsem ještě nezjistila na které... :-)
    cekal jsem nakej dokument, ale tohle je snad jeste vyzivnejsi :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    2013 02 02 Výchova dvojčat v Čechách - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=MDGqZSeWw94
    takze pijem kojeneckou i my (tu teda neprevarujeme - jen tu pro deti).
    my teda pouzivame nebalenou a tocime to rovnou od pramene. Ale je asi fakt, ze na vysocine je vic moznosti, nez treba v praze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam