• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mimochodem - máte nějakou věc, která vás drží při životě? Mám to štěstí, že jsem si mohla dopřát kurz figurální kresby a že jednou týdně chodím večer do ateliéru. Je to neskutečně povznášející. Taktéž na kávu a na sem tam kino či divadlo si udělám čas. Co vy?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DOCTOR23: nádhera :-) Kluci jsou šikulové :-)

DOCTOR23: já oblíkám stejně z praktických důvodů - vymejšlet do určitýho počasí dvě "stejně teplé" jiné varianty je vždycky větši makačka, než jim vrazit stejný věci a vymejšlet to jenom jednou :-) Já mám ale nejradši stejnej typ věcí a jiný barvy nebo vzory. Uvidíme, co na to budou říkat, až do toho začnou mluvit, jestli nebudou chtít stejný věci nebo naopak úplně jiný :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: máme spoustu jinejch barev,tohle je zrovna náhoda,že měli modrý a ještě navíc skoro stejný..oblíkáme je spíš každýho jinak..
    DOCTOR23: a mate pro ne jiny obleceni, nez modry? My co dostali, tak bud modry, nebo ruzovy. Teda az na jedny hadriky od kamosky, ktera mela jako jedina rozum a podarovala nas zlutym a zelenym :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: to dělá ta fotka,zatím mají oba ještě modré,ale já i žena máme hnědé oči,takže je asi stejně budou mít po nás..;)
    DOCTOR23: vazne maji oba hnedy oci, nebo to dela ta fotka? :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak kluci už začínají zvedat hlavičky,jsou jim 4 měsíce(korigovaný věk 1 měsíc)
    ANICHQA: to se ti jen zda :)
    pohlidam, lahvicky vysterilizuju, prebalim, nakrmim... ale ty dulezity veci jsou na zene - priprava a aplikace leku, vyrizovani s doktorama a hlavne organizace vseho.

ja jsem v te vychove spis jen takovej podrztaska :)
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    AVATAR: hodne se mi libi, jak se podilis na te peci o deti. Takovy spravny chlap! ;-)
    ohradka je uzasna vec, vcera zena vyprala povlek na matraci, takze jsme ji rano nemeli povlecenou a tak jsem musel mit deti venku. Anicku, ktera se uci valet sudy, jsem zachranoval pred nabytkem asi tak sedesatkrat, ale aspon jsem se nenudil ;)
    TANAIS: taky tak.. bez stridani to pomalu nejde. Vcera jsem usnul v sest vecer (fakt jsem odpadl a usnul driv, nez deti po veceri) a vstaval az s detma v sest rano (samozrejme se ctyrma krmicima pauzama). Vzal jsem decka dolu a nechal dospat zenu do desiti. Oba jsme se zas po tydnu vyspali a jedem dal.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TRISSIE: to zvládnete :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TANAIS: očividně nám Pánbůh hodně věří, když nám do téhle konstelace poslal rovnou dvojčata :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TRISSIE: no... to je dobrodružné rozpětí mezi prvním a dvojčaty :-) Ale aspoń si Pavlík zvykne rychleji a nebude tolik žárlit... ale teda... nezávidim :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: no, když on to občas manžel bere za mě a o víkendu dospávám ráno, to hlídá manžel, případně v noci spí u kluků on... střídáme se, jak to jde... takže dobrý.
    A teĎ, co jsem po plastice, mám leháro, si ani nepamatuju, že bych někdy takhle flákala všechno :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: ale doporučuju zkusit tuhle:

Ohrádka 8-dílná dřevěná | Centrum pomoci rodinám s vícerčaty
    http://www.dvojcata.org/node/712586

be.st znám, něco jsem od ní kupovala, je zcela v pohodě.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TANAIS: jak jsem otěhotněla, když byl Pavlovi rok, a že on byl velkej nespavec, tak já už vlastně ani nevím, co to je spát... celou noc v kuse naposledy snad před dvěma lety touhle dobou, ještě v prvním těhotenství. je zvláštní, jak si na to člověk zvykne a že vůbec je schopnej na tom fungovat. ale docházej mi teď baterky fest.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TANAIS: Tak, kdyby to mělo být to nejhorší, tak jedině dobře ;-) I když dneska mám intenzivní pocit, že jsem už fakt na pokraji sil. Mám tik v oku a nemyslím na nic než na postel...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TRISSIE: maj :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORAIN: prostě jestli mají dostatečnou kapacitu plic a hlasivek na vydávání zvuků :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam