• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    HANELA
    HANELA --- ---
    LORAIN: taky mi to přijde jako rozumná varianta.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: to mi přijde jako super varianta :-)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    DOCTOR23: taky jsem se úplně přestala divit matkám, ze kterých se na mateřské staly alkoholičky :-)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TANAIS: Taky máme byt v Praze a asi bychom se do něj i vešli, kdybychom chtěli. Jen je ve 3. patře bez výtahu a bez možnosti skladování kočáru tak, abychom nemuseli absolvovat minimálně 10 schodů.
    Manžel navíc pokukoval už delší dobu po domě - je z domu a narozdíl ode mě mu nevadí dojíždění. Tak jsme si půjčili dům s velkou zahradou mimo Prahu, v obci, kde je celkem slušná infrastruktura, školky i základní škola. Že to na dva roky zkusíme, a pak se rozhodneme, jak dál. A momentálně jsme nejvíc nakloněni tomu, zůstat tady ještě 3,5 roku, než půjde starší syn do školy, a pak se vrátit do Prahy.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TANAIS: Ti tvoji kluci jsou super... a krásní... ! No a o princezně ani nemluvím.. .:-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    asi budem brzo rodiče alkoholici..:)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak teď to u nás řve na plný pecky...už asi hodinu..oba dva...já do toho peču kotlety s provensálkýma bramborama a žena houpá o sto šest..rodinná idylka jak má bejt...jdu si otevřít lahev...:))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: no, já hrála jako malá na atari, ale hádaly jsme se o to se ségrama, mám tři a tak to byl vždycky boj :-) jinak jsem nenašla hru, která by mě takhle chytla.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: u nás si to taky střídaj :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: jj,oba dva..;)držej spolu..:)
    DOCTOR23: oba, jo? Nam dycky aspon jeden skazi statistiku :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    a dneska jsme měli doma první spaní skoro přes celou noc..od 9 večer do 6 do rána..to byla krása..9 hodin nepřetržitého spánku..:)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: já jsem musel kvůli místu obětovat komp a koupil jsem si notebooka,takže s tím hraním to teď není tak divoký..noťas toho moc nezvládá,ale jinak jsem taky gembler..;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tady jedna vtipna momentka ze zivota dvojcat :D
    TANAIS: my mame chatu, ale jeste jsme tam s malejma nebyli :)
    TANAIS: ano... ale uz od svych peti let, neni to nic noveho. Jen pred vztahem jsem hral kazdy den, pri vztahu trikrat tydne a ted jsem rad, kdyz si zahraju hodku tejdne :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: my máme dům na venkově a malý byt v Praze. Já bych se kvůli dětem asi z města na venkov nestěhovala, pokud by na tom venkově nebyla dostatečná nabídka škol, školek a možného budoucího vyžití volného času. Jako, s malýma dětma je dům se zahradou naprostá paráda, to je jasný, ale s těma školkama, školama je to pak často míň než bída..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam