• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TANAIS: Ti tvoji kluci jsou super... a krásní... ! No a o princezně ani nemluvím.. .:-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    asi budem brzo rodiče alkoholici..:)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak teď to u nás řve na plný pecky...už asi hodinu..oba dva...já do toho peču kotlety s provensálkýma bramborama a žena houpá o sto šest..rodinná idylka jak má bejt...jdu si otevřít lahev...:))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: no, já hrála jako malá na atari, ale hádaly jsme se o to se ségrama, mám tři a tak to byl vždycky boj :-) jinak jsem nenašla hru, která by mě takhle chytla.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: u nás si to taky střídaj :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: jj,oba dva..;)držej spolu..:)
    DOCTOR23: oba, jo? Nam dycky aspon jeden skazi statistiku :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    a dneska jsme měli doma první spaní skoro přes celou noc..od 9 večer do 6 do rána..to byla krása..9 hodin nepřetržitého spánku..:)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: já jsem musel kvůli místu obětovat komp a koupil jsem si notebooka,takže s tím hraním to teď není tak divoký..noťas toho moc nezvládá,ale jinak jsem taky gembler..;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tady jedna vtipna momentka ze zivota dvojcat :D
    TANAIS: my mame chatu, ale jeste jsme tam s malejma nebyli :)
    TANAIS: ano... ale uz od svych peti let, neni to nic noveho. Jen pred vztahem jsem hral kazdy den, pri vztahu trikrat tydne a ted jsem rad, kdyz si zahraju hodku tejdne :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: my máme dům na venkově a malý byt v Praze. Já bych se kvůli dětem asi z města na venkov nestěhovala, pokud by na tom venkově nebyla dostatečná nabídka škol, školek a možného budoucího vyžití volného času. Jako, s malýma dětma je dům se zahradou naprostá paráda, to je jasný, ale s těma školkama, školama je to pak často míň než bída..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Kluky nejraději oblíkám taky do stejného typu věcí jiných barev. A zrovna modrá mi nedělá žádný problém, mám ji odjakživa ráda. Když si můžu vybrat, beru k ní zelenou.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TANAIS: to máš bezva! zrovna jsem myslela na to, že si musím něco "vypěstovat". Tím, jak jsme se kvůli dvojčatům přestěhovali na venkov, se mi zrovna tohle dost zkomplikovalo.
    Říkám si, že zkusím běhat, protože to se tady přímo nabízí. Jen nevím, jestli budu mít dost sil a jestli mě to bude dostatečně uspokojovat. A plánuju se taky poohlídnout po nějakém kurzu.
    TANAIS: ja parim na kompu a obcas zajdu na kulec, abych se dostal mezi lidi ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mimochodem - máte nějakou věc, která vás drží při životě? Mám to štěstí, že jsem si mohla dopřát kurz figurální kresby a že jednou týdně chodím večer do ateliéru. Je to neskutečně povznášející. Taktéž na kávu a na sem tam kino či divadlo si udělám čas. Co vy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam