• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: no to si ještě krapet počkáš..:)mě bude stačit až pojedou v 6 letech na 14 dní na tábor...taky se už těšim..;))
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    ATUARFIK: :))taky by mě zajímalo,co se jim honí v těch makovičkách..:)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DOCTOR23: Úplně vidím ten rozhovor mezi nimi... "Tak co myslíš, Arnošte, jak to funguje?" "Já ti nevím, Arnošte, asi to budeme muset rozebrat." :)
    DOCTOR23: mym detem bude za 20 dni rok. Strasne rychle to uteklo. Uz jen 18x tolik a zbavim se odpocednosti :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    doktorovic klucí zdraví..zítra je nám 7 měsíců..;)

DOCTOR23: mam takovej pocit, ze uz se tu nikdy neobjevi :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TUSKA: klidně vyplním..;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TUSKA: a taky by to chtělo si ujasnit, jestli ty děti mají být starší 2 let nebo ne - vedle jsi psala, že jo, tady nic.
    Neprilozila jsi ten dotaznik...
    TUSKA
    TUSKA --- ---
    Všechny vás moc zdravím, studuju speciální pedagogiku a momentálně si potřebuji udělat předvýzkum pro bakalářskou práci o předčasně narozených dětech- dotazník má 10 otázek. Pokud by byl někdo z vás ochotný mi dotazník vyplnit, budu moc vděčná. Můj mail jitkabohm@gmail.com
    Čím dřív, tím líp. Dík
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: judo a karate jsou nejvhodnější bojový sporty pro malé děti. Dají se sehnat kluby, kde berou od čtyř - pěti let. Já si původně myslela, že dám dcerku na aikido, tak jsem volala známému, který má v aikidu 6. dan a ten mě ubezpečil, že na aikido je fakt čas, ale že právě to judo je dobrý pro ty nejmenší, posiluje celkově svaly, rozvíjí koordinaci a blablabla.
    No a co jim to konkrétně dá? Dá jim to asi jako všechny kroužky v tomhle věku, stejně jako hudební škola yamaha, stejně jako plavání, atd. To já si zase iluze nedělám. Spíš jde o to, že budou mít nějaký pohyb a kontakt s jinejma dětma. I když... jestli půjdou do jeslí,
    TANAIS: vsak ja verim tomu, ze se o ne pekne postara. Otazka je, jestli z hodiny juda ve dvou letech neco maji. Ale ja vim houby, jeste jsem dvoulety dite v podstate nevidel. Nechci te odrazovat, jen me to udivilo ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: já jsem jí viděla při práci, s dětma to umí výborně.
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    TAKAK: máme ten "army" model (sportak) a uz jsme ho 2x prali. vsechno jde sundat. strisky teda ty neperem :)
    TANAIS: ja bych mel obavu, jestli z tebe jen netaha prachy a hodina na zahrade by jim dala vic :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: jo, jde. Aspoň trenérka, ke který chodí dcera, učí od dvou let. Říká, že má tak 6 - 8 prťat a cvičí s nima. A děti učí už několik let. Já viděla akorát její hodinu s dcerou, která chodí od pěti. Jak vypadá hodina s takovejmahle prťatama, to netuším.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORAIN: jestli něco najdeš, určitě sem dej info!

Já to mám zatím vymyšlené tak, že až se mi povede staršího uplacírovat do nějaké soukromé školky, že bych obě dvojčata zapsala na nějaký hodně ranní kurs (od devíti nejdýl) a chodil by se mnou manžel, že ten jeden den v týdnu by přišel do práce později.
    TANAIS: judo od dvou let? To jde? :D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: to je trochu problém, instruktorka se potřebuje věnovat všem dětem, občas potřebuje volné ruce. Jedině kurz, kde jsou instruktorky dvě. Případně si zaplatit nějaký doprovod.

Já se na to s dvojkama vykašlala. Pokud to půjde, začnou kluci chodit příští rok na judo,znám jednu trenérku, která nechce mít na hodinách rodiče už od dvou let, takže se to dá zvládat. Jinak si myslím, že to ale není zas tak potřeba. Já na kroužky s dcerkou chodila spíš proto, abych s ní měla nějaký program, ale při představě, jak oblíkám do plavek ty naše dva sígry a snažím se u toho, aby mi neupadli do bazénu případně neuklouzli na dlažbě, to je až příliš velký adrenalin :-)
    LORAIN: tak asi by to slo, kdybys te instruktorce zaplatila, zejo...
    jinak nevim, jednak proto, ze nevim odkud jsi a druhak ze v jihlave nam taky rekli, ze musime byt dva.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam