• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    HANELA
    HANELA --- ---
    LORAIN: je to dost radikální řešení, ale za mě dobrý! jste daleko od Prahy? Máš tam nějaké známé?
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: máš moje sympatie! drž se :-)
    Řešila jsem podobný problém. Nevyřešila. Vyřešil to muž, který rozhodl, že dočasně opustíme a pronajmeme byt a přestěhujeme se mimo Prahu do pronajatého domu. Nadšením jsem neskákala a dosud neskáču, ale pořád ještě se to jeví jako dobré rozhodnutí. A to měli kluci minulý týden rok. A počítám, že tak do jejich dvou tří let tady setrváme, a pak se rozhodneme, co dál.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    Ahoj,
    tak to vypada ze pokud se nic nepokazí tak cekam dvojcata , ale sem teprve na zacatku ( 8. tyden ) a teda mam tendenci propadat panice .. je mi blbe a jedine co zvladam bez chyby je spanek :o)
    vubec ale vubec si to nedokazu predstavit .. predevcirem sem zjistila ze se trebas nedostanu z baraku! nebo jinak musela bych mit kocar v byte snest ho z druheho patra a pak vyvest vsechnypopelnice abych vubec projela ven ...
    jak to proboha vsechno zvladate?
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    doktorovic rodinka zdraví..;)
    SLOVA
    SLOVA --- ---
    Jdu se chlubit! Mame rok a vsichni jeste zijeme! Holky skoro chodi, starsi bracha je drti hlava nehlava, ale vsichni jsme strasne happy:))
    ZRK
    ZRK --- ---
    pobavilo:)

a jeste tohle je super:
    Tommee Tippee bryndák rolovací Roll and Go | Dětský dům - Kočárky, dětské a kojenecké potřeby, autosedačky
    http://www.detskydum.cz/detail/tommee-tippee-bryndak-rolovaci-360401/

narozdil od latkovych to jen oplachnes a je to.
    DOCTOR23: tak si sebou vemte jeste velkej satek (nic nevazi, nic nezabere) a budete to mit vytuneny, jako my ;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: jo to se mi líbí...;)přesnídávky máme totiž všude...:)
    DOCTOR23: porid si neco takovyho:
    Vložka / polstr do kočárku opice tyrkysová - Odpružení.cz - Odpruženípro vozíky Croozer a další komponenty pro horská kola.
    http://www.odpruzeni.cz/detail.php?category=50&id=198

zabranuje zapraseni kocarku :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak klukům je už 9 měsíců....
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TANAIS: rozhodně nechlácholit! Ještě bych se k tomu začala upínat :-)
    U našeho velmi živého staršího syna se to po roce a půl začalo zlepšovat, tak jsem doufala v něco podobného.
    O tom, že by te'd kolem roku poslouchali, jako Avatarovic děti, jsem ani nesnila, tak mi to zatím nijak nechybí :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Dneska byli kluci poprvé v jeslích. Moc nebrečeli, jen prý před obědem a pak se oba unizono rozbrečeli, když jsem je vyzvedávala. Jsem zvědavá, co budou říkat zítra, až je tam zase povezu... ach jo.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TRISSIE: ale tak... klidně doufejte. Tím se nic nezkazí :-)
    Nas ted kolem toho roku uz docela pekne poslouchaj.
    Kdyz treba vidim, ze si strka list do pusy, tak reknu: Simone to do pusy nepatri! A on s tim v ten momoent praskne o zem :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TANAIS: my tiše doufáme, že nezvladatelnost ve dvou letech kulminuje, ale... nejsem moc optimistická :-)
    LORAIN: hele anicka to samy. Simon si zvykl usinat v klidu, ale ona jak si neda tu svou cvicebni sestavu, nezabere.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: ... přemýšlím, co odpovědět... mám zalhat a trochu Tě uchlácholit... nebo Ti nalít čistého vína? :-)

Mají větší sílu, jsou šikovnější, což znamená, že se víc perou a vlezou už opravdu všude :-)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TANAIS: Blahopřání!
    Stále jsou kluci tak živí nebo už to začíná být trošku zvladatelné? :-)

Ptám se proto, že u nás právě postupně přecházíme do stavu nezvladatelnosti. Tak jen abych tušila, kdy počítat s kulminací. Z dva týdny mají rok.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Včera kluci oslavili druhý narozeniny. Letí to... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam