• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak uz mame taky dvojcata oficialne :o)))Terezku s 1300 g Alžbětku s 2000 g .. terka az na vahu uplne ready a betka ma kyslik pry jsou sikovne tak uvidime jak to pujde :o))
    tady par fotecek nasich panenek https://picasaweb.google.com/...sinky1532014?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOa97PelvsWjBw&feat=directlink
    SLOVA
    SLOVA --- ---
    TANAIS: To jsou bozani:))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Naše zlatíčka

Cihličky od babičky
    http://www.youtube.com/watch?v=DypIXj2Jh_E
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Souhlas s Trissie. Fakt nic nepodceňovat, a když sama nemáš pocit, že je všechno v pořádku, raději nechat prověřit i opakovaně nebo na víc frontách. I kdyby to bylo jen pro tvůj klid, i ten je velmi důležitý!
    A mluví ze mě vlastní zkušenost, naštěstí s dobrým koncem ;-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: ja vim, ja uz tam byla 3 x a porad ty same zavery a nalez ..
    tak sem myslela jestli ste nemeli nejake "typicke" priznaky nez "to" prislo..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KACHNY: hele, s dvojčatama to není sranda, zvlášť před 30tt.. pokud se ti něco nezdá, tak bych jela na kontrolu hned, to jsem měla psané i ve všech papírech i mi to doktoři kladli na srdce - lepší zbytečně než prošvihnout okno pro podání kortikoidů na dozrání plic.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    mam opet blbej dotaz :o) jak ste poznali ze rodite? nerada panikarim ale bricho mi tvrdne uz tyden a teda holky tam snad trenujou kung fu vcetne vykopu s otockou, za posledni tyden se otocili dvakrat ( teda myslim na kontrolu jdu az v utery ) a mozna teda i diky tomu mam pocit ze proste uz .. s prvorozenym dela tyden pred porodem strasny veci v brise , ale voda mi nepraskla tu praskali az v porodnici, nerada bych tam jezdila zbytecne ,a le nekolik noci sem mela trebas stahy po 20 minutach 3 hodiny a pak zase klid .. tak proste nevim
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: bude to dobrý, neboj, za chvíli budou venku :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: vlastne vubec nechapu jak sem si s jednim mohla na cokoliv stezovat :o))
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak sem v 28 tydnu a zacina to byt ponekud narocny, Holky se maji cile k svetu jedna mela 1000 a druha 790g pred tydnem a mam pocit ze rostou strasne rychle a ze se velmi urgentne snazi prokopat ven nezvladam uz vlastne temer nic takze nakazany klid na luzku neni problem .. nejhprsi je ze kdyz me kdokoliv vidi tak se vsichni ptaji uz mate po terminu ze jo .. a je jim jenom rikam ne ne zacatek kvetna konec dubna jeste nee.. vsechny vas obdivuju jak ste to zvladly citim se strasne , uvitala bych nejaky uspani az do porodu ..
    VERONIKA22: haha, dobrej stul :D
    nasi sedi zpusobne u jidelniho stolu ;)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    náhodou jsem našla :oD

TANAIS
    TANAIS --- ---
    TRISSIE: mám to stejně :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    AVATAR: tak to my ho zase vedeme, to pozor! Já bych bez něj nepřežila :-)
    taky cukr nevedem :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak dneska zase od 20:00 do 8:00 spánek bez přerušení...kluci už to asi pochopili...:)
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    LORAIN: Tak to je jasný, že v tom to nebude. Ale palec nahoru. Vždycky jsem rád, když vidím o rodiče s krabičkou bonbónů míň :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    ICEMAN8241: Aha. Tak tohle mi taky nepomůže :-) kluci vyloženě sladkého nedostávají téměř nic, když nepočítám ovoce a večerní kaši, která ale dle výrobce není přislazená...
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    LORAIN: Těžko říct, to by se musela podělit o zkušenosti další maminka :) Ad cukr, zatím ta provázanost nebyla prokázána, ale podle toho co pozoruji v okolí, tak jsou děti podstatně klidnější a lépe spí, pokud nemají 24/7 přístup k bonbónům a sladkému pití. Za zkoušku nic nedáš.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    ICEMAN8241: Kluci byli kojení (kojením rozumím situaci, kdy dostávali pouze mateřské mléko. tedi i to, že jsem jim ho musela v některých etapách dávat částečně z lahvičky) až na výjimky plně do devíti měsíců, myslíš, že to by mohl být problém? A s cukrem, se omlouvám, jsem to nepochopila .-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam