• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY: hlavně jim jde o to, aby samy dýchaly a jedly. Dřív je nepustí. Nás pustili určitě dřív, než v 36. týdnu, ale může to být nemocnici od nemocnice jiné...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    XMARGE: no dve kila a 36 tyden pry musim se dneska zeptat
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KACHNY: švagrová porodila nějak podobně jako ty (ve 32.tt), ale děti byly menší (oba kolem 1400 g). Ona šla snad po týdnu domů, děti tam ležely ještě dalších skoro 7 týdnů (holčička měla trochu problémy). Švagrová tam 2x denně vozila odstříkaný mlíko a pak tam s nima byla týden na rooming-in, aby se s nima naučila pracovat a pečovat o ně. Nechtěli je pustit, dokud nebudou mít oba dvě kila.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: no to jo a rikam si ze je stesti ze me nikam neposlali jak tu bylo narvano .. ale proste divna predstava ze bych mela jit domu bez nich ..

a jeste sem se dozvedela ze nejdriv asi poustej v 36 tydnu at se jim dari jak chce dobre a termin berou zasadne podle PM takze minimalne 5 tydnu :o(((
    KACHNY: na prd :(
    ale aspoň jsi pražanda...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: no tady to tak neni Podoli je proste plne takze me asi pusti nejdriv uplne samotnou a budu sem dochazet ...
    KACHNY: v Brně byla žena s dětma víc jak měsíc, než mohli domů. Měli tam pro podobný případy pokoj.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    mam dotaz stalo se vam nekomu ze vas pustli domu s jednim a pak teprve s druhym? u nas vypada ze to tak dopadne a ja si to vubec nedokazu predstavit, hlavne uplne nejdriv asi pujdu domu jenom ja sama jak je tu plno, pak tesne kdyz by to vypadalo ze by pustili odmu jednu tak by me zase prijali abychom se pry szily, pak domu a pak to same s druhou .. sem z toho zmatena..
    sem si rikala ze by bylo super kdyby se Betka dala do kupy rychle a mohla jt se mnou domu alespon ta ...
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KACHNY: tak vítej do klubu a moc gratuluju..;)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DUFFKA: no 31 plus 3 podle PM a podle ultrazvuku Terka 31 plus 5 a Betka 33 plus 5 , tak si muzes vybrat ale v podili pisou podle PM
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    KACHNY: Gratuluji, jsou krasne!!! a je uzasne, ze jsi rodila prirozene, jak jsem se docetla v auditku o porodech... Muzu se zeptat, kolikaty to byl tyden? Diky
    KACHNY: Pecka, gratuluju a vitej :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak uz mame taky dvojcata oficialne :o)))Terezku s 1300 g Alžbětku s 2000 g .. terka az na vahu uplne ready a betka ma kyslik pry jsou sikovne tak uvidime jak to pujde :o))
    tady par fotecek nasich panenek https://picasaweb.google.com/...sinky1532014?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOa97PelvsWjBw&feat=directlink
    SLOVA
    SLOVA --- ---
    TANAIS: To jsou bozani:))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Naše zlatíčka

Cihličky od babičky
    http://www.youtube.com/watch?v=DypIXj2Jh_E
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Souhlas s Trissie. Fakt nic nepodceňovat, a když sama nemáš pocit, že je všechno v pořádku, raději nechat prověřit i opakovaně nebo na víc frontách. I kdyby to bylo jen pro tvůj klid, i ten je velmi důležitý!
    A mluví ze mě vlastní zkušenost, naštěstí s dobrým koncem ;-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: ja vim, ja uz tam byla 3 x a porad ty same zavery a nalez ..
    tak sem myslela jestli ste nemeli nejake "typicke" priznaky nez "to" prislo..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KACHNY: hele, s dvojčatama to není sranda, zvlášť před 30tt.. pokud se ti něco nezdá, tak bych jela na kontrolu hned, to jsem měla psané i ve všech papírech i mi to doktoři kladli na srdce - lepší zbytečně než prošvihnout okno pro podání kortikoidů na dozrání plic.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    mam opet blbej dotaz :o) jak ste poznali ze rodite? nerada panikarim ale bricho mi tvrdne uz tyden a teda holky tam snad trenujou kung fu vcetne vykopu s otockou, za posledni tyden se otocili dvakrat ( teda myslim na kontrolu jdu az v utery ) a mozna teda i diky tomu mam pocit ze proste uz .. s prvorozenym dela tyden pred porodem strasny veci v brise , ale voda mi nepraskla tu praskali az v porodnici, nerada bych tam jezdila zbytecne ,a le nekolik noci sem mela trebas stahy po 20 minutach 3 hodiny a pak zase klid .. tak proste nevim
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: bude to dobrý, neboj, za chvíli budou venku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam