• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY: no ja tu EW videl jen chvili, ale prisla mi mala a neprakticka :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: ja si ji muzu vybrat jako darek k narozkam ( nejsem schopna stejne vymyslet nic primo pro sebe a porad sumiruju veci pro holky ) takze nemusim cenu resit :o)) spis mi jde o praktickou stranku veci, treba ty drzaky na lahve s termo obalem atd..
    EW taska je zbytecne draha. V podstate staci jakakoli sportovni. Ucho prehodis pres madlo a je to.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: aha tak tu mi tam nemeli :o( kouknu se po ni :o))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KACHNY: já mám originál easywalker (byla ke kočáru...), vejdu do ní věci pro dvě v pohodě na celý den (včetně dvou sad oblečení na převlečení a látkových plínek) - akorát když jsme ještě vozili láhve na mlíko a termosku, tak to jsem musela mít druhou tašku na ty lahve, lahve se mi vejdou jen dvě (zas ale ty termoobaly na bocích tašky jsou fajn, když tam naleju vroucí vodu, než vyjedeme, tak za 3 hodiny mám přesně správnou teplotu na mlíko).
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    jeste me tak napadlo jakou mate tasku ke kocaru? s matesem sem nosila jenom svou vetsi kabelku to ale pro dve stacit nebude :o)) nebo se vam veci pro dve vejdou do obyc tasky? ja uz si totiz ani nepamatuju kolik veci sebou jeden taha ..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KACHNY: často tu bylo zmíněno: pustit si video natočený u porodnici s holkama :o), že prý to je víc jak 100%
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak u holek sem odsala cca 300 ml .. a dobre zpravy mozna pristi patek pujdou domu!! takze to musim udrzet do stredy kdy asi budu nastupovat na rooming :o))
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak bezim za holkama tam se mi to vzdycky spusti vic :o))
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    PASTEL:
    BALAENA: jo vidis to delam jen sem nenapsala .. taky normalne piju hodne a ted jeste vic ..

ze mam malo mlika mmj poznam taky podle toho ze chodim na zachod casteji nez kdyz sem ho mela moc .. proste nekudy ta tekutina musi ven ...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KACHNY: kojicí čaje a melta/vitakáva/caro, to asi víš.
    a při odstříkávání koukat na holčičky na fotkách nebo na videu
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KACHNY: hlavně pitný režim, to asi víš, spousta čisté vody, já jsem pila tak 4-5 litrů za den, já teda hodně piju i normálně, pak nám říkali nějaký kysaný mléčný výrobek, jednu porci za den, a mně pomáhal čaj pro kojící matky,
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    PASTEL: jj holky sou v Podoli ja doma ..
    vcera nastal zase obrat a jen tak mimo rec sem se dozvedela ze vse zase vratili zpet takze holky ji po trech hodinach obe .. tak doufam ze to bude platit i dneska .. posledni dny sou diky tomu fakt masakr, jak sem ve stresu tak mam min mlika z nadbytku 400 na jedno odsati sem ted rada kdyz vytahnu 50 z obou a trva to desive dlouho .. ja vim hlavne klid a nestresovat se.. kdyz to proste v tyhle situaci moc nejde a to se snazim ...
    mimo homeopatik, nahrivani, klidu a spanku jeste nejakej tip na zvyseni laktace? vim ze by mi pomohlo casteji prikladat holky, ale to uz nestiham .. dvakrat denne tam zvladame chodit o vikendu a v pracovnim tydnu ob den ..
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KACHNY: a to jste v Podolí?
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KACHNY: to je teda hruuza! vydrž a těš se domů. To tam snad mají dvojčata poprvé, že nechápou, že se musí holčičky sladit k sobě? Já vim, to je jen otázka do větru :( Asi Tě to neuklidní, ale já byla v porodnici 14 dnů a za tu dobu byly moje holčičky spolu jen asi 3 noci-buď byly na inkubátoru, nebo jedna pod UV, nebo druhá pod UV...
    Jen co jsem obulela, že tam budu muset tvrdnout, než menší nabude 2kg, a nějak se s tím vyrovnala, tak mne následující den bez upozornění chtěli poslat domů: ráno v 7 mi řekli, že ve 12 mám vyklidit pokoj... vzchopila jsem se, že to jako teda ne a vydžely jsme v porodnici přes víkend a pak šly domů-menší měla 1850g! a dali mi ji domů. Tam to sice bylo těžký, ale tak nějak jinak-líp. A 3hodinový režim nám vydržel, to zas naladíte. Navíc to poznáš Ty nejlíp, protože TY jsi jejich máma, ne žadná sestra rutinérka ;)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: u nás to právě bylo téměř na minutu přesně po třech hodinách. A to mi posledních pár dní na tom lůžkovém intermediáru říkali, že už kluci mají "volný" režim, což znamenalo, že je nemusím budit přesně po třech hodinách, ale klidně je nechat i 4. Což nikdy neklaplo, protože kluci měli prostě vsugerovaný ten tříhodinový režim...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: snad mas pravdu .o)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KACHNY: ono to zase bude něco trochu jiného, až budou spát doma v klidu a nebude kolem nic furt řvát sedm dalších mimin :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: joo myslim ze mozna netreba Betka ma v brisku budika coz je problem je nastavenej na 3 hodiny a ne 3.5 a vic .. no snad je teda uz brzo pusti protoze tohle bude ted peklo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KACHNY: jsou to nedonošenky, stejně je budeš ze začátku muset na krmení budit, a jaký si to doma uděláš, takový to budeš mít!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam