• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SUCUBIS: co je tfv?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: neboj ono neco vyplave .o)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: jestli sezenu ten EW nebo TFV za rozumnou cenu :( zas nechci nejakou obludnou hnusnost co by neodpovidala nasim pozadavkum jen abych vyhovela cene
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: je to je super budeme pak moct zatarasit cele nabrezi s dvema dvojcecima kocarama :o)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: tak to jsme skoro sousedi :) ja si tam teda dnska v podoli uzila prvni 3hodiny na poradne, v lete tam asi budu prat i priserku aby si zatim s babickou hral na hristi co je u tramvaje at z toho taky neco ma :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    PASTEL: no budou jeste v rychlozavinovacce prece jenom neni jeste moc teplo tak to asi nebude potreba, ale diky to by me nenapadlo :o)
    nastesti to domu mame fakt kousicek nebyt ostatnich veci co se povezou jako treba kojici postar tak si udelame prochazku po nabrezi :o)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KACHNY: asi je povezete v autosedačkách, nezapomeňte si nějakou látkovou plínku na vypodložení zádíček v sedačkách, nebo teda nám aspon říkali že je musíme vypodložit protože ta sedačka je na ně moc velká i s tou novorozeneckou vložkou, sestra mi to řekla až když byl muž na cestě takže jsem je vycpávala svýma tričkama
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak to fakt vypada ze nas v patek pustej terka ma 1880 coz do patku zvladne :o)) uz se strasne tesim i kdyz se bojim jak to zvladneme :o)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: sudocream a jiny masticky na zadek mame , odsavacku taky a dezinfekci taky .. s leky na horecku sem narazila oni sou vsechny od 3 kilo a nebo 3 mesici tak nevim co koupit a lekarnice byla taky bezradna, ale myslim ze pokud nas pusti v patek tak snad do uterka kdy jdeme k doktorce zadna katastrofa nebude a tam to chci doresit ..
    mmj a jaka probiotika ste pouzivali?
    ja koupila ty co davali v Podoli ( vysypavaci z kapsli a sou od narozeni znacku ted nevim )
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KACHNY: líh nebo jiná dezinfekce (může se hodit vždycky), sudocream, něco na sražení horečky pro malá miminka (stejně pojedeš k doktorovi, ale ať máš něco po ruce).
    odsávačku na vysavač předpokládám máš?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    dotaz je neco spesl na vybaveni do lekarnicky domu pro nedonosence?
    mam probiotika a vincentku ( holky porad psikaj a maji trosku neco v nose tak pripadne na vycisteni )a tim me napady na to co by mohlo byt potreba konci ..
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KACHNY: jj přesně tak, pravděpodobně až půjdete domů budou už papat pěkně ( i když to třeba teď tak nevypadá, změní se to ze dne na den), odkrkávat je lepší asi jak říkáš na tom polštáři, jde je vzít oba do náručí, ale není to ani pro ně ani pro tebe moc pohodlné, ale někdy to kluci takhle vyžadují , nebo připravit nějaký jiný polštář vedle sebe a dát je na něj.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: jo tak na to kdyz je clovek sam sem taky zvedava .. zatim sem obe najednou kojila jenom jednou ale sestricky mi je tam nandaly a pak odendaly .. ale myslim ze si to budeme moc natrenovat az budu na to roming in pokoji pred propustenim ..
    moje predstava je ze je jednu po druhe prebalim a polozim v dostatecne vzadlenosti kolem sebe na gauc, pak se zapasam do polstare a jednu po druhe nandam a budu se modlit aby terka nedelala sve opicky a normalne se prisala ( obvykle hrajeme 5 minut hru prisaju se pustim se ) pak se najedi a ted sem v koncich protoze nevim jak je dat obe na rameno na odrihnuti , takze je asi prehodim pres kojici polstar :o))
    za chvili za nima jdu tak doufam ze mi potvrdi propusteni v patek ...
    je to uz strasne dlouhy..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: to jsou takovy maly prdelky, ja ti vazne strasne zavidim :)

jak se to dvoji kojeni vubec provadi kdyz je clovek sam ? jak si je tam nahodite / sundate / odrihnete ? ja si to vubec neumim predstavit (ne ze by me ta moje potvora neco takoveho vubec nechala realizovat, ale vazne me to zajima)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    konecne na chvilku vsechny tri spolu :o)
    Picasa Web Albums - pusinky nase
    https://picasaweb.google.com/lh/photo/A6lAmzFB3CWezh6fpB-LQabmp-7RPhHmMEgfxUbgvj4?feat=directlink
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja jsem vam dneska extremne nadsena a konecne se dneska snad i vyspim - jsem po screeningu a krome toho, ze uzasne spolupracovali a krasne symetricky rostou, mam pry 80% sanci ze bude tehotenstvi bez komplikaci (co se tyce dvojcecich syndromu a genetickych vad), zpivala bych si :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SLOVA: diky

musim se trosku pochlubit holky sou proste bozi
    Picasa Web Albums - pusinky nase - 2014 10.4 T+A
    https://picasaweb.google.com/...92/2014104TA?authuser=0&authkey=Gv1sRgCO3j15Og2aayTw&feat=directlink
    SLOVA
    SLOVA --- ---
    Koukam, ze jsem tu pekne dlouho nebyla:( KACHNY, gratuluju moc k holcickam! A preju hodne sil jak vam, tak jim!:) Jinak me na laktaci pomohlo valit do sebe litry tekutim, kila ovoce (no, vodnatyho - jako blumy, nektarinky apod.), mrte susenek a odsavat kazdy tri hodky ve dne v noci, furt... No a nakonec jsem z toho mlika zivila jeste kamosceno dite narozeny ve stejny den jako holky...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    No asi bych ji strejne musels nejdriv videt sou veci ktere pres net aniz bych je pred tim videla nekoupim. Diky za nazor :0)
    KACHNY: no ja tu EW videl jen chvili, ale prisla mi mala a neprakticka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam