• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KRUPAN: gratulace celý rodině.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    id duffka to má za sebou - dvě zdravý holky, každá po dvou a půl kilech a mamina ok. ale jako vidět císaře - MAZEC! :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SUCUBIS: Jak se to u vás vyvíjí? Lepší?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LORAIN: coz o to, ja jsem za to vdecna, jsem aspon o dost klidnejsi, jen kdyby nebyl takovy problem schanet hlidani, moje mati je akorat na antibiotikach tak je to ted trosku slozitejsi, v podstate bych nejradeji kdyby si me tam nechali a odcerpali kus ty plodovky, jsem uz 22+6 takze uz i v podstate klid co se tyce pripadnych komplikac, uz by to nemusel byt potrat ale porod
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SUCUBIS: Drž se!
    Je to sice nepříjemné, ale zase by mě asi celkem uklidňovalo, že jsme pod tak důkladnou kontrolou.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    DUFFKA: toz to je budes mit brzo u sebe :) vazne zavidim ze se ti to chyli ke konci
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    SUCUBIS: drzim moc palce, at to zvladas co nejlip... ja uz jsem ode dneska v motole, ale zatim vse v poradku, tak mi to prijde az takovy zbytecny... ale uvidime, kdy to vsechno vypukne ;)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    zacina to byt trosku narocnejsi, kontrola v patk, pondeli, dneska a dalsi zas zitra, no jsem zvedava co se z toho vyvrbi
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak uz jsem zjistila, jaka je normalni hladina plodovky, mensi ji konecne dosahl a je na 4cm, ten vetsi si prez vikend nabral dalsich 1,5cm takze je na uzasnych 11cm, to chlapec trosku prehani
    kazdopadne mam diagnozu TAPS (at je to co chce) a TTTS zatim nesplnujeme (ac mame rozdily v plodovce, hrdlo to taky vzdava a prutoky v cervenych cislech) - no jsem zvedava co ukaze kontrola ve stredu, podle me do te doby vybouchnu jak sopka, vetsi pnuti to bricho snad uz ani nemuze zvladnout :D
    SUCUBIS: dvojcata jsou drama, ale dnes uz vetsinou se stastnym koncem. Tak se drzte!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: ano, nutnost operace je pro me uz zlo, ted uz se tu valim v docela solidnich depresich
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: ježiš, promiň, já už přeskočila k té úplně nejhorší variantě, kdyby se nedaly zachránit obě... ale tys myslela "nejhorší" jako že by byla operace nutná!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: jak prezivsi ?!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: to nevím, a asi to ani nepůjde takhle říct, protože to je pak případ od případu, jak se s tím tělo a přeživší dvojče vypořádá...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    Trisie netusis nikde to nemuzu najit - kdyby doslo k nejhorsimu a musela jsem na ten laer, jak dlouho by si me tam nechaly ?
    Ja bych vam taky ty svoje detatka ukazal, ale mam jen samy mobilovky. Fotak ma v drzeni zena :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR:já teď už naštěstí taky..;)bez dobře placenýho worku si to teď neumim představit...ale stejně máme pořád málo..:)))
    DOCTOR23: tak tos poridil jeste levne :)
    ja si sehnal radsi lepe placenou praci, nez brigadu. Pravda trvalo to bezmala dva roky neustalyho hledani, ale mam!
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    Tak já se taky pochlubím :)

SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: ted je to akorat 22+1, nerovnovahu v plodovce uz si prej sami korigujou v tom mame stesti ze tam zacal byt problem kdyz uz jsou dost velky, snad uz je nenapadnou zadny dalsi blbiny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam