• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    SUCUBIS: Ono treba v pripade myho Simona bylo dele hure. Diky tomu, ze doktori cekali, kdyz mel malo plodovky, narodil se s vyhozenou kycli.

Nikoho nevinim, nemeli jak to zjistit, ale obcas si rikam, jestli by nebylo lepsi, kdyby vylezly o tyden (kdyz chtely), ale zdravy, nez tohle dvoulety martirium s nejistym vysledkem. Jsou to planny myslenky, ale nejak si nemuzu pomoct :)

Kazdopadne zena lezela tri tydny v nemocnici, kdy se ji snazili porod oddalit. V pul jedenacte vecer jsem ji popral dobrou noc s tim, ze se nic nedeje a snad jeste nejakou dobu nebude dit a v jednu uz jsem byl tata od dvojcat. Chtel jsem tim rict, ze to jde obcas fakt rychle, tak at nejsi prekvapena, kdyz je to tam prestane bavit. A bud v pohode, mrnousove uz jsou dost velky. I kdyby prisly na svet uz dnes, pro doktory je to uz pomalu rutina.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: jeste minimalne 15 dni at to tam vydrzi, to bude ukonceny 28 a ja vic v klidu, oni kluci jsou spokojeny se me zda, takova pvp zona jak je u me v brise se ani ve wowku nenachazi, ty dva az vylezou tak jim budou muset prvotne vylecit vsechny ty modriny co si ted navzajem nadeli :-D
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LORAIN: stara se o me Haslik s Vojtechem, jen kdyz ted byly tyden na konferenci tak jsem vyfasovala Haakovou, s tim vcerejsim zjistenim si vcera vazne nevedel moc rady, jsem zvedava, estli zjistil neco noveho :-D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    BALAENA:
    LAURA:
    PASTEL: na me si proste polozi hlavu a relax , tygrik = rev .. porad zkousim, ale nic moc jediny kdyz je boli bricho a sou k neutiseni tak je polozim na bricho a ony vytuhnou, ale hlavu pouze otaci nezvedaj aby koukaly..
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    přesně tak položit na svůj hrudník na , pak tygříka, a zkoušet i kdyby to mělo být jen na pár vteřin než se naštvou tak zkoušet, klukům se to ze začátku taky vůbec nelíbilo a postupně si zvykali
    LAURA
    LAURA --- ---
    KACHNY: co nosit na tygříka, to taky nechtějí?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KACHNY: ani když si je dáš na břicho, nejsou ochotné chvíli spolupracovat? K. ze začátku nechtěl být na bříšku, ale když jsem si ho položila na sebe, aspoň chvíli zvedat hlavu a čumákovat mámě do očí ochotnej byl
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    mam uplne debilni dotaz tak me neukamenujte :o) kdy si Vase deti zacali nejak stabilne tvorit denni rezim? resili ste to nejak? meli to nastejno nebo kazde jinak? my sme zatim udrzely rezim ze ji ve stejnou dobu, ale pak se to ruzni, jedna usne a druha je vzhuru , pak se prvni unavi a usne a druha se probere .. zatim mi to prijde ok ( maji nastejno alespon to jidlo ) ale trosku nevim co s tim a jestli to resit .. ono jak je kazda jinak velka tak ta vetsi vydrzi dyl vzhuru , da si 20 minut po jidle a pak zacne cumakovat, vydavat zvuky a "chce si hrat" .. ale mensi cumakuje chvilku po jidle a po 20 minutach vytuhne ..
    a jeste jeden jak ste proboha zvladali rehabilitace?? my je mame jako prevenci jak byly holky maly ale proste se nestiha.. a navic kdyz je polozim na bricho zacnou vyvadet jak pominuty a cvicit proste nejde .. zkousela sem vsechno mozne ale ony se zacnou tak vztekat ze sou schopny se pozvracet ( je jedno jestli je to po jidle pred jidlem dve hodiny po jidle ) tak nevim co s tim .. mame cvicit nacvik na paseni konicku .. coz proste nejde... bude jim ted 15. 4 mesice a korigovaneho 2 mesice
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SUCUBIS: a máš jednoho konkrétního doktora nebo vždycky "připadneš" k někomu jinému? Drž se! Musí to být na budku :-(
    SUCUBIS: zapomen, ze by ti nekdo neco rekl. Doktori sami nevi a nechteji ani nic slibovat, ani zbytecne strasit. Kazdopadne jak to popisujes, stoji to tam vevnitr asi za prd. Tak se nediv, az budou chtit ven ;)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska na ultrazvuku ja vam nevim, musim mit furt neco extra ci co, no velkej pohrdnul ductus venosus a rozhpdl se, ze tamtudy tu krev posilat prpste nebude. takze jednak nemaji jak merit prutoky, ale jeste zdlouhave musel koumat, kudy to zvire cerpa krev do srdce. zitra mam dalsi kontrolu tak san uz bude o neco vhytrejsi a bude mi schopnej i rict, co to pro nej do budoucna znamena, jinak vysledky maji lepsi :-)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    SUCUBIS: držím palce!
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    AVATAR: no taky si říkám, že je to ještě levné :) úplně mě polil pot, když jsem si uvědomila, že jsem letos jen za boty na hory a jedny sportovní tenisky pro sebe dala asi 7 tisíc. Ani bez dětí se neušetří, jen je člověk víc hamižný. a furt se ta hamižnost stupňuje! :)
    TAKAK
    TAKAK --- ---
    SUCUBIS: jses strasne statecna, drzim palce at vse dobre dopadne !
    PURPURKA
    PURPURKA --- ---
    KRUPAN: krásný vyžehlený holky, gratulace!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    on se Vojta dneska skoro neprojevuje (Acko), zato Stepan je aktivnejsi nez kdy byl (Bcko) - ja budu stastna i kdyz by se narodil aspon jeden, dalsi tehotenstvi odmitam podstupovat a uz mam i vyplnene papiry u primare aby to bylo zajisteny, ty nervy behem tehu to je vic nez uz zvladam
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    SUCUBIS: taky na tebe myslime a drzime palce!!!!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: moc drzim palce !!!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja jsem vam ale tak stastna jak jsem doma, kdyz jsem prisla akorat moje mati uspavala priserku, ted on slysel ze nekdo prisel a hned bezel ke dverim ze tata tata a ted videl me, se zarazil jak by videl ducha, jsme si spolu sli lehnout do postele a ten zaril jak slunicko jakou mel radost, pak sli na hodinku ven a to jak se vracely slysel cely barak ze mama mama, skor ose ode me nehne a tulikujeme se, v nedeli me pak pojede zas doprovodit do nemocnice aby pochopil kam jsem zmizela, ale za ty dva dny to proste stoji, on je sladkej a desne mi uz chybeli oba dva :)
    Trissie vazne jsem doufala ze to nebude tak zle, ze kdyz uz byla ta operace v tom 24tydnu tak ze uz to bude jen lepsi, plan byl ze kdyby to nevyslo tak vetsiho obetujou a rozhodovani to bylo strasny, mensi se dava dohromady kazdy den je lepsi a lepsi, ale o toho velkeho je porad strach, uz jen aby nemel poskozene srdicko z ty prehusteny krve co mel z TAPS
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: no stacilo priserce natahnout kratasky a sla jsem do kolen, tohle bude leharo vikend na stopro, jsem az cucela jak me to bricho za tech 14 dni vyskocilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam