• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    Rady, nápady, zkušenosti a vše okolo výchovy dvojčat a vícerčat.

Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat
    dvojčata.cz
    Centrum pomoci rodinám s vícerčaty - Klub dvojčat a vícerčat, o.s.
    Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty

Důležitá informace: umělé mléko pro nedonošené děti do 5kg (PreBeba Discharge) je možné mít na recept plně hrazený zdravotní pojišťovnou
    rozbalit záhlaví
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LORAIN: stara se o me Haslik s Vojtechem, jen kdyz ted byly tyden na konferenci tak jsem vyfasovala Haakovou, s tim vcerejsim zjistenim si vcera vazne nevedel moc rady, jsem zvedava, estli zjistil neco noveho :-D
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SUCUBIS: a máš jednoho konkrétního doktora nebo vždycky "připadneš" k někomu jinému? Drž se! Musí to být na budku :-(
    SUCUBIS: zapomen, ze by ti nekdo neco rekl. Doktori sami nevi a nechteji ani nic slibovat, ani zbytecne strasit. Kazdopadne jak to popisujes, stoji to tam vevnitr asi za prd. Tak se nediv, az budou chtit ven ;)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska na ultrazvuku ja vam nevim, musim mit furt neco extra ci co, no velkej pohrdnul ductus venosus a rozhpdl se, ze tamtudy tu krev posilat prpste nebude. takze jednak nemaji jak merit prutoky, ale jeste zdlouhave musel koumat, kudy to zvire cerpa krev do srdce. zitra mam dalsi kontrolu tak san uz bude o neco vhytrejsi a bude mi schopnej i rict, co to pro nej do budoucna znamena, jinak vysledky maji lepsi :-)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    SUCUBIS: držím palce!
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    AVATAR: no taky si říkám, že je to ještě levné :) úplně mě polil pot, když jsem si uvědomila, že jsem letos jen za boty na hory a jedny sportovní tenisky pro sebe dala asi 7 tisíc. Ani bez dětí se neušetří, jen je člověk víc hamižný. a furt se ta hamižnost stupňuje! :)
    TAKAK
    TAKAK --- ---
    SUCUBIS: jses strasne statecna, drzim palce at vse dobre dopadne !
    PURPURKA
    PURPURKA --- ---
    KRUPAN: krásný vyžehlený holky, gratulace!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    on se Vojta dneska skoro neprojevuje (Acko), zato Stepan je aktivnejsi nez kdy byl (Bcko) - ja budu stastna i kdyz by se narodil aspon jeden, dalsi tehotenstvi odmitam podstupovat a uz mam i vyplnene papiry u primare aby to bylo zajisteny, ty nervy behem tehu to je vic nez uz zvladam
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    SUCUBIS: taky na tebe myslime a drzime palce!!!!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: moc drzim palce !!!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja jsem vam ale tak stastna jak jsem doma, kdyz jsem prisla akorat moje mati uspavala priserku, ted on slysel ze nekdo prisel a hned bezel ke dverim ze tata tata a ted videl me, se zarazil jak by videl ducha, jsme si spolu sli lehnout do postele a ten zaril jak slunicko jakou mel radost, pak sli na hodinku ven a to jak se vracely slysel cely barak ze mama mama, skor ose ode me nehne a tulikujeme se, v nedeli me pak pojede zas doprovodit do nemocnice aby pochopil kam jsem zmizela, ale za ty dva dny to proste stoji, on je sladkej a desne mi uz chybeli oba dva :)
    Trissie vazne jsem doufala ze to nebude tak zle, ze kdyz uz byla ta operace v tom 24tydnu tak ze uz to bude jen lepsi, plan byl ze kdyby to nevyslo tak vetsiho obetujou a rozhodovani to bylo strasny, mensi se dava dohromady kazdy den je lepsi a lepsi, ale o toho velkeho je porad strach, uz jen aby nemel poskozene srdicko z ty prehusteny krve co mel z TAPS
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: no stacilo priserce natahnout kratasky a sla jsem do kolen, tohle bude leharo vikend na stopro, jsem az cucela jak me to bricho za tech 14 dni vyskocilo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: drž se, holka... holt TTTS je hnusná věc a doktoři, i když umí zázraky, dělají jen půlku práce, ta druhá je na miminkách... plně chápu, že potřebuješ nějakou duševní vzpruhu doma!
    Ale buď hlavně na sebe opatrná, nenech se zlákat k nějakým hloupostem, jako třeba že bys mohla uvařit nebo pouklízet nebo projít výbavu nebo vůbec něco, hezky lež, ono to všechno počká!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska ultrazvuk lahudka zase, becko v poradku, acko prutok v pupecniku nejaky 2,2 a ohodnotil to jako skoro nulovy prutok v pupecniku, dektus strasne uzoucky takze ho tam meril snad hodinu i s prestavkou, no nakonec jsem si vyondala ze me aspon na vikend pustili domu s tim, ze me doktor upozornil na to, ze se taky muze stat, ze v pondeli prijdu na kontrolu a obe miminka budou mrtva, ale tak kdybych tam zustala stejne bych mela stejnou peci jak mam doma (k tomu do podoli to mam 5 stanic tramvaji) - hold tu budu dva dny lezet, uzivat i lasku a peci manzela a synka a kdyby mi prislo ze ustaly pohyby tak tam pojedu driv ... vazne uz toho mam dost, jako od ty operace ubehl uz tyden, ale netusim jak s takovyma zpravama preziju ve zdravy minimalne dalsi 3 tydny nez budu ukonceny 28tyden kdy uz bych asi s nima zacala debatovat o ukonceni kdyby je to melo i nadale u me v brise ohrozovat
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja v tom ctvrtem patre jak jsem na netu porad koukam jak tu prevazeji ty mimca, solisty az trojcatka a teda zavidim az se hory zelenaji :-D a vsechny v jednom vozitku (pyramida z trojcat byla vtipna)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    PASTEL: Ano, je to tak... ;) nez me dali s holkama no rooming, tak mi je pujcovali takhle v 1 postylce... Jinak diky moc vsem za gratulace, cekame uz jen na propusteci zpravy a jedeme domu. Tak nam drzte palce!!! ;)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    PASTEL: pravda :o))
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KACHNY: Já ti nevím, ale mě přijde že je do té jedné postýlky dali jen na focení dost pochybuju, že by to dítě nechali takhle ležet celou dobu ve špitále s hlavou připlácnutou na to tvrdý plexi ;-) Taky jsem kluky dávala do jedný postýlky když jsem je potřebovala někam přepravit po nemocnici a normálně měli každej svojí.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KRUPAN: Nádhera :-) Gratulace veliká. Ať vám holky dělaj samou radost a nepřerostou vám přes hlavu moc brzy :-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    SUCUBIS: a ty jsi statečná, moc držim palce a fandím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam