• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    Z tříhodinového uspávání prchajících dvojčat se stala zrychlená groteska – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...trihodinoveho-uspavani-prchajicich-dvojcat-se-stala-zrychlena-groteska.html
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak dneska prvni 2 hodiny klokankovani Stepanka, to je takovy mimozemstanek :)
    MORPED
    MORPED --- ---
    SUCUBIS: drzim!moc!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    Stepanek uz travi mlicko krasne a dostava uz 6ml !! zroutik (jeste vcera byl na 2ml), skoro celou dobu pokukoval po okoli, kdyz na nej promluvil matej dost se vrtel, ja jak jsem ho hladila tak krasne zaviral ocicka a usinal, a uz nema podporu dychani vubec zadnou ... Vojtisek uz ma snizene davky morfia a zacal sebou taky pekne vrtet, jsem ho drzela za rucicku tak me obcas chytil, co zacal dostavat mlicko tak ho cele stravil a dalsi davka v nem zmizela bleskovou rychlosti ... zitra pry bude sestricka mluvit s doktorem ohledne klokankovani Stepanka, tak drzte palce
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SUCUBIS: taka jsem je kupovala v Podolí a zbytky vyhodila, ale je téměř 100% pravděpodobnost, že je budeš potřebovat, a tehdy jsem se dívala na mall.cz Tam byly za dobrou cenu.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: bez nervu je hezke prani , ale myslim ze po prvnich 5 mesicich to zacina byt lepsi..
    SUCUBIS: super, tak at se dari a je to bez nervu ;)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: gratulace!
    jinak ja je kuúovala v podoli, ale jdou levneji objednat pres net , ale ja na to nemela resit par korun
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    byla jsem 29+5 kdyz se ted narodily

asi tady nikomu nezbyly nejaky plenky nulky o ktere by se mohl podelit ?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: kolikatej ses tyden?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    no vcera magnezko, gynipral a zacal me zlobit spodek, vikendove odjezdy domu uz jsou hadam pase :-\
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SUCUBIS: Jak se držíte? Ani já jsem na klokánkování v tandemu neviděla moc prostoru. Klokánkovali jsme v porodnici, když byli kluci v inkubátorech a ještě jsem je nekojila. Jakmile se začalo s kojením, bylo tělesného kontaktu docela dost. Navíc, po kojení jsem odstříkávala, u toho klokánkovat nešlo, sterilizovala "nářadí", a pak už do dalšího kojení bylo jen tak na nádech a výdech.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: kdyz ja si to nedokazu predstavit v realu ani zpetne. A jeste jak byly holky dlouho v nemocnici a kazda ve svem inkubatoru, tak si hodne odvykly na to ze se tak blizko nich nekdo vrti a ze zacatku se dost rusily ..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: me dost zaujalo toto, ale caboo se z druhe ruky dost zle schani a jinou variantu neznam
    http://data.emimino.cz/emimino/images/640x480/9t6hnh93ljjsqi5evfh0g0kfa7x77vkor8v9v7zm.jpg
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: tip nemam strasne me v nemocnici bavilo klokankovani a tesila sem se jak budeme doma klokankovat no a kdybych mela nositko kde budu moct byt obe tak by to asi melo vetsi sanci, nez by povyrostli, pak by to nedali moje zada, ale jinak nebyl vubec cas .. nez se obe nakrmily, dokrmily, prebalily tak zbyvala hodina casu .. a jen co zacali jist v delsich intervalech tak uz jsou moc tezke ( 4,5 a 5,5 ) ale zase krasne pribiraj:o)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    nejaky tip na nositko v kterem by se dala klokankovat dvojcatka ? me strasne zaujalo to caboo v kterem jsem je uz zahlidla (+ je prijemne ze nema ty prezky co manduca) - pomalu chci zacit delat vybavu, kdyz uz mame zamluveny kocarek
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KACHNY:
    PASTEL:
    holky nebojte! ono se to naopak změní! A bude se to spíš zmenšovat, my teda netaháme postýlky (doma spí samy v postýlkách, ale na dovolených můžou s náma, nebo dokonce už na velký posteli..), pak ubydou plíny, tisíc náhradních oblečků (bude jich jen pětset...), příkrmy, protože budou jíst to co Ty, Přibudou holínky a spoustu bot na přezutí, odrážedla, hračky... ale nějak se to zmáčkne. Teď jsem byla s dvojčaty dvouletými na dovolený v krkonoších a vezli jsme jeden velký batoh-jejich, jeden menší-můj, a Ikea tašku s hračkama, nočníkama, apod. A dobrý! Místo kočáru už vozíme nouzově jen croozer - do města nesmysl, je široký, ale do přírody fajn. Do auta se složí naplacato a je to. A hlavně - pak už netaháte ty děti, je to hrozná úleva, když alespoň od auta k domu dojdou samy :)
    Kojící polštář jsem taky vozila.... Bude to lepší, fakt!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: ja mela posledni kontrolu hned po ty operaci a od te doby to vazne nikoho ani nenapadlo, uz jsem se o tom tak jako mimochodem 2x zminila a zatim to nikoho netrklo, asi budu muset byt duraznejsi pri vizite v pondeli :) mam vazne pocit ze se me ty deti snazi prokopat ven a maj to jen kousek, nehlede na ten neprijemny pocit ze ze me vypadnou kdyz chodim (asi to bude normalni, ale trosicku me to znervoznuje, uz jsem byla na 2,1cm)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: podle doktora jednou za 2 týdny až jednou za 4 týdny (tedy každou nebo každou druhou kontrolu v rizikové poradně) - někdo se rád podíval pokaždé, někdo argumentoval, že smysl má jen sledovat změny a po 2 týdnech ještě nebudou až takové. Od toho 32tt jednou za týden, i pak na riziku, kdy jsem kontrahovala prakticky neustále, tak to bylo při vstupní prohlídce (která mi zajistila postel, vzhledem k tomu, že jsem byla na cenťák otevřená) a potom až, když jsem začala kolabovat s preeklampsií (laborky byly takový, že chtěli na sekci počkat až do pondělka, ale mně se v pátek udělalo tak, že jsem skoro omdlela, tak zavolali doktora, ten zjistil, že jsem na 4 cm a postupujeme, tak holt na sál okamžitě).,
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    to by me zajimalo - jak casto jste meli gynekologickou prohlidku (hrdla) ? ja jsem ted uz ukonceny 28tt a sice mam ultrazvuk kazdy den (no, ted uz tenhle tyden byl jen ob den) kvuli tomu zakroku, ale hrdlo me kontrolovaly naposledy pred mesicem a to me docela pravidelne tvrdne bricho a sem tam nejaka kontrakce, tak nevim jestli se nejak domahat kontroly nebo to nechat plavat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam