• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Kluci rostou jako z vody :)

KACHNY
    KACHNY --- ---

1023:skoda ze sou holky tak maly ...
    1023
    1023 --- ---
    Kdyby jste něměli nic v plánu na 30.8.2014, tak tady je takovej námět - http://www.mirakulum.cz/deti-deti-deti-mirakulum-se-chysta-lamat-rekordy-s-vicercaty.html
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TRISSIE: Nevím :-( Je z druhé ruky stejně jako kočár a ten máme TFK. Není na ní ale nic, co by ji identifikovalo.
    Ale jinak si taky nestěžuju :-) A používám ji i bez kočáru.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORAIN: že by easywalker? :-)
    tu mám taky, design nic moc, ale co, když do ní sbalím pro dvojčata na celý den nebo pro všechny tři děti na odpoledne včetně náhradního oblečení pro všechny...
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SUCUBIS: Mám nějakou spešl na dvojkočár a je v pohodě. Popruh se dá zkrátit přezkami z každé strany, takže ji buď můžu nosit na rameni a nebo právě přehodit přes madlo. A je celkem fajn, protože má jednak přihrádky a má i na bocích termokapsy. Design nic moc, ale praktická je!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: a to bych mohla prez to hodit tu tasku co jsem si onehda kupovala do fitka, sice nema zadny prihradky ani ja nevim co a propadla by se az ke kosiku, ale moznost to je, prece jen kdy ja se zas dostanu do fitka - nikdy :D
    SUCUBIS: jakoukoli sportovni :D
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jakou tasku poridit na dvojkocarek ? z tech co jsou na jednokocar me prijde ze jsou snad vsechny prehazovaci a tak dlouhy madlo mit nemuzou jak je to siroky
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak na tase prdelka Stepanek uz na sobe nema zadnou hadicku, jen ten senzor vitality a papik :) Vojtisek se v noci bude stehovat a kluci budou bydlet zas vedle sebe ... jinak papaj uz nadherne - 20ml a 6ml :)
    HANELA
    HANELA --- ---
    Paterčata upozornila na problém vícečetných těhotenství — ČT24 — Česká televize
    http://m.ceskatelevize.cz/.../domaci/282841-patercata-upozornila-na-problem-vicecetnych-tehotenstvi/
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    LORAIN: my si nestěžujeme...naopak..:)
    To asi ne ;)
    Me spi od osmi do pul sedme (kdyz to jde dobre). Ale uz neni to vstavani a krmeni trikrat za noc a malokdy se budi.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    nejak sem neudrzela jak je kdo mate stary ale ted jedeme v rezimu po 4 hodinach a v noci dvakrat sest ( po 4 nesly vzbudit) a ted dve noci za sebou dokonce 8 hodin !!! vetsinou to vzbikne tak ze padneme do potele a nezvoni nam budik a holky si reknou pozdeji a my to teda pak prizpusobime jak ony chtej akorat me to prijde jeste nejak moc brzo na tak dlouhy spanek
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    AVATAR: o dva měsíce menší než ty :-)
    Jestli to skutečně za dva měsíce bude od osmi do osmi, jsem v sedmém nebi a stává se ze mně reklama na dvojčata!
    LORAIN: mas je jeste maly, to se zlepsi ;)
    imho je nedostatek spanku ze zacatku to nejhorsi. Ale ja si na spanek vzdy potrpel :D
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    DOCTOR23: A na co si teda stěžujete? :-)
    U nás je spaní/nespaní asi to, na co si "stěžuju" nejvíc.
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: my to máme skoro stejný jako vy..:)cca kolem 20:00 je dáme do jedný společný místnosti do postýlek, řekneme "dobrou noc kluci" přikryjeme a odejdeme...někdy za 5 minut, někdy za půl hoďky jsou oba dva tuhý..:))no a pak si je zase kolem 8 ráno vyzvedneme..:))
    takže co se týče spaní, nemůžeme si vůbec stěžovat..;)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    AVATAR: nám se to stalo asi jednou. tak si žena pořídila svěrací kazajky na sucháč a maj utrum :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam