• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KAROLKA: kromě toho, že je šílenost si ty děti takhle uvázat sama (jak píše Trissie, chce to fakt hodně cviku), tak se to nezdá, ale ve dvou se dost pronesou a to pěkně brzy :-) Ono se to nezdá, vždyť jsou to malý mimina - ale oni nabírají dvojnásobně a zvláště pokud jsou menší a dohánějí to, tak dost rychle :-) Šátky super, ale na dvojčata je přeci jen lepší kočár :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAROLKA: rozhodně bych z vlastní zkušenosti na takovéhle pokusy doporučovala extra dlouhý šátek a pomocníka :-)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    TRISSIE:
    TANAIS: No uvidíme, ještě mi neberte iluze, ještě je brzo, já si je pak seberu sma :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAROLKA: jo, to jsem zkoušela, ale v závislosti na tom, jak jsi velká ty, tam miminům nebude už moc pohodlně, plus teda dostat je tam sama je - no, asi s hodně nácvikem by to šlo.

Já to zkoušela loni na červnovém nyxím srazu, to byly holkám přesně dva měsíce a podle průkazky vážily čtyři kila a měřily asi 55 cm - a už se dost okopávaly a obecně jim to moc pohodlné nebylo.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    TANAIS: třeba tohle mi přijde docela dobrý, s malýma miminkama
    Wrapsody : 2 at a Time - Pocket Pair
    https://www.youtube.com/watch?v=xBzPQ6Q7ngo

tohle už je asi horší, to musí být na palici, jak se tam šermujou :D
    Tandem Hip - FWCC variation Twin/Tandem Babywearing with one long woven wrap
    https://www.youtube.com/watch?v=FE6wKVotguA
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KAROLKA: upřímně, tohle vypadá moc hezky na fotkách, ale v reálu je to trochu na palici :-))))
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Ahoj! Jsem budouci matka dvojčat, tak vás tady začínám pročítat. Přidávám něco pro inspiraci - nošení dvojčat:
    Nošení dvojčat on Pinterest
    http://www.pinterest.com/annapohoralkova/no%C5%A1en%C3%AD-dvoj%C4%8Dat/
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja jak koukam na ty prdelky jsou cim dal kouzelnejsi, z mimozemstanu se stavaji miminka, pred ocima rostou desnou rychlosti, jestli z cloveka laska vyzaruje, brzo jim ty blondaty vlasky vypadaji vlivem tezkeho ozareni co na ne vysilam :D
    oba uz dostavaji mlicko strikackou a jsou v podstate bez spapu,, uz se nemuzu dockat az je budu mit na jednom miste a budu moct klokanit spolecne, takhle mezi ne delit cas je desny, kor kdyz mam moznot jit za nima jen kdyz muz prijede z prace a prevezme priserku, treba dneska nemel chudak ani moznost se za nima podivat aby mi dal cas za nima jet :(
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: jo to jo ale s jednim to nebyl takovej fofr , to jenom prvni tri mesice :o))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    obecně s dětmi to utíká rychle :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    jak tak koukam tak s dvojcaty utika cas dvakrat tak rychle :o)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DUFFKA: to mi povidej nasim 5 a nechapu kam ten cas utekl :o))
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    DUFFKA: dneska 3 tydny !!! ja netusim kam ten cas zmizel, uz ani nejsou takovy mimozemstanci :D
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    Hrozne to leti, nasim holkam uz jsou dneska 2 mesice!!! :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Kluci rostou jako z vody :)

KACHNY
    KACHNY --- ---

1023:skoda ze sou holky tak maly ...
    1023
    1023 --- ---
    Kdyby jste něměli nic v plánu na 30.8.2014, tak tady je takovej námět - http://www.mirakulum.cz/deti-deti-deti-mirakulum-se-chysta-lamat-rekordy-s-vicercaty.html
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TRISSIE: Nevím :-( Je z druhé ruky stejně jako kočár a ten máme TFK. Není na ní ale nic, co by ji identifikovalo.
    Ale jinak si taky nestěžuju :-) A používám ji i bez kočáru.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORAIN: že by easywalker? :-)
    tu mám taky, design nic moc, ale co, když do ní sbalím pro dvojčata na celý den nebo pro všechny tři děti na odpoledne včetně náhradního oblečení pro všechny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam