• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ale holkám drncání neva :))
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    AVATAR: utáh, povolil, sundal i ten spodní kroužek, zase nasadil, nechal na soft, i na hard...nic...mám pocit, že předchozí majitelé to měli natvrdo utažený pořád a jsou prostě asi v loji
    KRUPAN: nemas je jen utazeny na doraz? U naseho byly...
    jo a osobne ti doporucuju to, co jsem udelal ja. Jed se podivat sem:
    Výstavy které pořádáme | Dětský obchod Daniela Kolín
    http://www.kocarky.cz/vystavy

a vyzkousej si rozdily.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    hlavni je si je moct vyzkouset nekde aspon v obchode jak cloveku sednou do ruky, ale to i kdyby se kupoval klasicky kocarek
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    taky potvrzuju...les, bláto, kameny - žádnej problém a ovladatelnost taky supr. akorát teda nemůžu nastavit tvrdost tlumičů, vypadaj, že jsou v háji. nějakej tip, kde pořídit nové:?
    KAROLKA: ja ti neporadim, protoze me se na nem nikdy nic neporouchalo. Za ty dva roky pouzivani jsem ho jednou promazal, jinak bez problemu.

Vsechno to, co pise SUCUBIS, je sice pravda a bumbleride jsem asi nikdy neridil, ale na co je easywalker skvelej - vsechno vydrzi, vsude projedes (vejde se do 80cm dveri a les mu necini problem) a skvele se ovlada. A to je IMHO dulezitejsi, nez malej nakladovej prostor (stejne nakupuju do tasky prehozene pres madlo) a nastaveni polohy zipem (coz me osobne problemy vubec necini).
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: díky za info, ještě to prostuduju, zatím času dost
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: jen u toho EW se urcte zamyslete nad tim, jestli vam nebude vadit, ze nejdou polohovat nozicky a zada se polohuji na zip (coz je trosku problem kdyz jsou ditka vetsi, osnou a vy muzete hejbat jen tak, ze to druhe nadzvihnete), pak spolecny nanoznik a spolecne madlo ... tohle me od nej dost odradilo a poridila jsem si Bumbleride, zatim je teda jen v garazi schovanej, ale vysel me i s korbickama na 8,5k
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: nekdo mi dal radu nekupovat nic pred rokem 2012 kvuli poruchove konstrukci
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Máte někdo tip na co si dávat pozor při kupování bazarového easywalkeru? např.co se rádo porouchává? Cenové rozmezí je značně velké - od 6000 do 20000
    KAROLKA: nevím, asi bych to řešil nějakým zprůměrováním cen z aukra ;)
    mame k tomu krome tasky vsechno.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já budu mít na prodej vajíčka Cybex i s adaptéry na Easy Walker :-)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    easywalker do terénu dobrej :)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    já dostanu šátek od sestry po jejích dětech a pak buď seženeme drzhý, nebo nějaké nosítko. Já mám dobrou zkušenost s Ergo baby - hlídala jsem malou holčičku od miminka až do čtyř let a nosila jsem jí v tom raději než jezdit po praze s kočárem. I když už pak chodila, tak jsem to na sobě nosila a když jsme potřebovali zrychlit nebo už nemohla, tak jsem jí tam šoupla a nemusela jsem tahat kočár a měla jsem volné ruce i pro další dítě, které jsme vyzvedávali ze školy, případně i pro psa. Nicméně my budeme v jiné situaci- nebudeme v Praze, ale na vesnici na statku, takže určitě dvojčecí kočár pořizovat budeme -
    AVATAR: mám vyhlídnutý právě EasyWalker - za kolik budeš prodávat?
    Šátek a nosítka budou spíš na doma nebo někam na výlety, do lesa kam se nedá moc s kočárem
    SUCUBIS: aha, to zapinani nahore je jen takovy jisteni. Zapinali jsme to jen ve dvojici a na delsi cesty.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: to brzo, monitory na plenku jsem kupovala vcera :)
    Kdyz uz jsme u toho - mam tu na prodej autosedacky Romer (vajicka), pripinaci kontrolory dechu a brzo bude na prodej kocar EasyWalker ve slusnym stavu (o zadny zavade nevim ;)
    SUCUBIS: mno mam to tady na hromadce do aukra, ale zatim nebyl cas :D
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: jde o to zapinani krizem na zadech - to je takova magorina, clovek aby si vykloubil ramena nez to za zady ulovi (nejsem to jen ja kdo s tim mel problem, znam i dalsi), kdyz to navleces jak batoh, zas na zadech u krku sam nezapnes tu pojistku co drzi popruhy bez pomoci dalsi osoby a ne kazdy to dokaze i s ditetem provliknout uz zapnuty a pak ta pojistka kolem pasu jde dost ztuha
    proc jste teda satek neprodaly ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam