• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: ja to myslela tak ze oddeleni kde sem lezela po porodu byla pooperacni gynda a na tu se chodilo pres sestinedeli ( jediny vychod )
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Já jsem se na šestinedělí právě vůbec nedostala. Až když jsem byla kluky "vyzvednout", to jsem s nimi sice byla na samotce na intermediáru, ale na šestinedělí jsem šla navštívit kamarádku :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: nam rikali ze nemaji misto a ono kdyz musis jit pres sestinedeli :o)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: na pooperacni gyndu davaji v Podoli matky deti na res/jip dost bezne. Aby nebyly spolecne s maminkami, ktere maji deti u sebe a nebylo jim to lito.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: aha tak to maj asi misto, v breznu bylo narvano vsade, me pustily treti den a lezela sem na pooperacni gynde. A ja teda myslim ze u Vojty asi nebudou resit presnejch 2000 g ..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: ja se o tom bavila s doktorem a ten me rikal, ze kdyz nebudu chtit a bude tam misto, ze budu moct byt s mimcem v nemocnici nez budou moct pustit druheho, ze by me nenutili odejit (ono 100g ... kolik tak muzou vazit nohy ...)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: rozdil 100 g je super to ne sebe nebudou tak dlouho cekat, mezi holkama byl rozdil 700 g a Liza na Terezku cekala. Liza mela 2 a 3/4 kdyz je postely.Celou dobu sem se bala aby nepustily jenom jednu protoze bych se pak nedostala za tou druhou .. Mimina tam nesmej ze jo ..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: ted je mezi nima rozdil cca 100g, Vojtu dneska presunuli na JIP a celkove dychani i jidlo maji dost podobne davky
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: tak oni stejne uplne netrvaji na tech 2 kilech, holky pustily kdyz Terka mela 1975 g a musi pribyvat podle me se budou u Vokty ridit tim a kluci mezi sebu nemeli takovy vahovy rozdil pokud si pamatuju tak si myslim ze se budou ridit tim .. Teda bych si tak tipla ..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    stejne nechapu jak chteji objektivne urcit Vojtovu vahu, nikdy nebudou vedet kolik by vazil kdyby byl komplet, to strasne zkresli situaci :( vubec skoro vsechno co se u tech prtat hodnoti se tim zkresli
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: Terka zvladla z 1310 na 2 kila i s drobnym ubytkem za 4 tydny .. nad 1500 presunujou na intermediar a postupne z domecku do postylek . To zvladnou :o))
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jak dlouho tak muze trvat, nez ty holatka naberou 3/4kg ? uz papaj strikackou, Stepanek dokonce 27ml, ale obavam se, ze za ty 3 tydny co budou 36tt to nezvladnou a ja uz je chci doma :(
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    v návodu obrázek 35 nebo 36 v angl. a dále je tam článek "nastavení odpružení" :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DOCTOR23: taky se divim
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KRUPAN: ty tlumiče se dají nastavit??
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ale holkám drncání neva :))
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    AVATAR: utáh, povolil, sundal i ten spodní kroužek, zase nasadil, nechal na soft, i na hard...nic...mám pocit, že předchozí majitelé to měli natvrdo utažený pořád a jsou prostě asi v loji
    KRUPAN: nemas je jen utazeny na doraz? U naseho byly...
    jo a osobne ti doporucuju to, co jsem udelal ja. Jed se podivat sem:
    Výstavy které pořádáme | Dětský obchod Daniela Kolín
    http://www.kocarky.cz/vystavy

a vyzkousej si rozdily.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    hlavni je si je moct vyzkouset nekde aspon v obchode jak cloveku sednou do ruky, ale to i kdyby se kupoval klasicky kocarek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam