• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LORAIN: on Vojta je dost kadivej, jak ma v kuse antibiotika tak mu to tam jede jedna radost, Stepanek je zase vzdycky s gustem pri prebalovani pocure tak to taky jede ve velkem :D objednam 3 pary baliku a snad to bude stacit

TRISSIE: no na resu me rekli ze plenky resit nemusim ze tam maji svoje a na jipu uz upozornuji kdyz plenky dojdou, ja se nedivim, to by se ta nemocnice nedoplatila a maji tam miminka bez navstev ktere ty jejich plenky potrebuji vic nez ti nasi u kterych jsme kazdy den :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TRISSIE: musí

SUCUBIS: já jsem si to celkem přesně spočítala - výměna co tři hodiny, takže osm na den na jednoho. A sestřičky je sice dost poctivě před jídlem přebalují, ale když se po.. během jídla nebo po něm, většinou to zřejmě pro nedostatek času nechají až na to příští krmení.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: to se jako do Podolí musí vozit plínky? Oni nedávají svoje?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    to jsem se vlastne chtela zeptat, kolik baliku plenek by jste v takovem pripade koupili aby to vyslo na tu dobu
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: jsem o tom dneska mluvila se sestrickou a prej pocitat s tim, ze tech 6 tydnu si tam jeste pobudou, ze vetsinou to propusteni a vaha tak nejak souhlasi s tim 40tydnem

ted koukam jak oni to maj kluci s plenkama ze chci udelat vetsi objednavku a prvni balik meli na 20 dni a druhej jim stacil presne na tyden, no bud tam ty plenky nekdo pojida, nebo jsou to vazne posranci O.o
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: ted uz to pujde rychle a nez se nadejes budete doma :o)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    Stepanek nam prekonal hranici 1500g (Vojta by ji taky urcite dal, ma 1450g) a o vikendu mame od doktorky schvalene prikladani :) jsou to sikulky
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Aha, tak to ta "moje" gynda měla vchod samostatný. Aspoň myslím. Ale jedna maminka, právě chodila z té gyndy odstříkavat mlíko na šestinedělí, kde slyšela brečet děti. Šlo jí to tam prý mnohem líp.
    Už si to nějak vůbec nepamatuju. A to to není ještě ani dva roky :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: ja to myslela tak ze oddeleni kde sem lezela po porodu byla pooperacni gynda a na tu se chodilo pres sestinedeli ( jediny vychod )
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Já jsem se na šestinedělí právě vůbec nedostala. Až když jsem byla kluky "vyzvednout", to jsem s nimi sice byla na samotce na intermediáru, ale na šestinedělí jsem šla navštívit kamarádku :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: nam rikali ze nemaji misto a ono kdyz musis jit pres sestinedeli :o)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: na pooperacni gyndu davaji v Podoli matky deti na res/jip dost bezne. Aby nebyly spolecne s maminkami, ktere maji deti u sebe a nebylo jim to lito.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: aha tak to maj asi misto, v breznu bylo narvano vsade, me pustily treti den a lezela sem na pooperacni gynde. A ja teda myslim ze u Vojty asi nebudou resit presnejch 2000 g ..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: ja se o tom bavila s doktorem a ten me rikal, ze kdyz nebudu chtit a bude tam misto, ze budu moct byt s mimcem v nemocnici nez budou moct pustit druheho, ze by me nenutili odejit (ono 100g ... kolik tak muzou vazit nohy ...)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: rozdil 100 g je super to ne sebe nebudou tak dlouho cekat, mezi holkama byl rozdil 700 g a Liza na Terezku cekala. Liza mela 2 a 3/4 kdyz je postely.Celou dobu sem se bala aby nepustily jenom jednu protoze bych se pak nedostala za tou druhou .. Mimina tam nesmej ze jo ..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: ted je mezi nima rozdil cca 100g, Vojtu dneska presunuli na JIP a celkove dychani i jidlo maji dost podobne davky
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: tak oni stejne uplne netrvaji na tech 2 kilech, holky pustily kdyz Terka mela 1975 g a musi pribyvat podle me se budou u Vokty ridit tim a kluci mezi sebu nemeli takovy vahovy rozdil pokud si pamatuju tak si myslim ze se budou ridit tim .. Teda bych si tak tipla ..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    stejne nechapu jak chteji objektivne urcit Vojtovu vahu, nikdy nebudou vedet kolik by vazil kdyby byl komplet, to strasne zkresli situaci :( vubec skoro vsechno co se u tech prtat hodnoti se tim zkresli
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: Terka zvladla z 1310 na 2 kila i s drobnym ubytkem za 4 tydny .. nad 1500 presunujou na intermediar a postupne z domecku do postylek . To zvladnou :o))
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jak dlouho tak muze trvat, nez ty holatka naberou 3/4kg ? uz papaj strikackou, Stepanek dokonce 27ml, ale obavam se, ze za ty 3 tydny co budou 36tt to nezvladnou a ja uz je chci doma :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam