• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    MF DNES: Rodiny s trojčaty a více dětmi dostanou vyšší porodné a rodičovský příspěvek - tn.cz
    http://tn.nova.cz/...diny-s-trojcaty-a-vice-detmi-dostanou-vyssi-porodne-a-rodicovsky-prispevek.html
    GIO
    GIO --- ---
    to nemyslis vazne, ze.
    GIO
    GIO --- ---
    BALAENA: jj rozumim, vpohode, jen me to proste dost vytocilo se priznam, neskutecny tohleto.
    GIO
    GIO --- ---
    jo myslim, ze nekdo zalozil verejnou sbirku, kterou rodinu dotuji, ale je tohle normalni? tim spis, ze samozrejme siroka verejnost je ma za vyzirky, neskutecne..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    GIO: však já to nehájím, jen konstatuju, jak na to přišli
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    BALAENA: coz o to, logicke to je a proto se tak tesim az se vratim do prace, nejak doufam, ze plat budu mit vetsi nez je tohle
    GIO
    GIO --- ---
    BALAENA: to je totalni demence a debilita, normalne me to nadzvedlo, kdyz jsem to videla..

btw myslim, ze to bude na i-vysilani, tv netreba..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    GIO: Logika zákona je jasná - ať jsi doma s kolika chceš dětmi, vypadl ti jen jeden plat, tak ti dáme jeden příspěvek...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KACHNY: Dokument jsem neviděla, nemáme televizi. Ale v nějakém rozhovoru jsem kdysi zahlédla, že jim čtvrtletně přispívá město Milovice (což by znamenalo nějaký sociální fond z městského rozpočtu) a že mají každé čtvrtletí obavy, jak to zvládnou, pokud to rada tentokrát neschválí - nemůže to být ono?
    GIO
    GIO --- ---
    KACHNY: to jsem taky videla a byla jsem zcela v soku, ze s sesti detmi dostava prispevek vpodstate na jedno dite, to je kocourkov jak prase:-(
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    Podzimní burza potřeb pro dvojčata - 12.10.2014 od 14 do 16 hodin ve škole v Praze - Nové Butovice. Registrace prodejního místa nutná !!! | Centrum pomoci rodinám s vícerčaty
    http://www.dvojcata.org/node/721582

tak tam se vydam :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KACHNY: pochybuju, že by něco takového jako příspěvek na dvojčata existovalo..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: parada, ten posledni navod je to, co jsem potrebovala :) teda jeste bych asi mohla kouknout na manual u toho baby carrier predvazanyho satku co mam doma :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    jak se tu resilo satkovani s dvojcatama tak sem nasla neco tady http://www.dvojcata.net/aktuality/144/videa-navody-na-satkovani-s-dvojcaty
    jinak sem dneska koukala na dokument s patercaty a mazec, elkem me prekvapilo jak rikali o nejakych penezich co prospivaji tusim ze ctvrtletne na kazde s vicercat do dvou let veku, cite o tom nekdo? ja to slysela poprve .. zatim finanne zvladame ale treba by se mohlo hodit info i pro ostatni , prece jenom je to fiancne narocne
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: tak snad to vydržim...:)
    DOCTOR23: jediny, co me uklidnuje je fakt, ze za rok pujdou do skolky :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: díky...;)musím uznat, že po prvním dni jsem zralej do Beřkovic..:)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: tak to je pěkný, že už je pustěj.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: zitra budou 36+0 (prvni meta) a S. ma ted uz 1910g V neco prez 1700g (obvod briska ma vetsi jak S.)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: bezvadné, už budou mít ta dvě kila?
    Já jsem se dneska dozvěděla, že budeme mít dvě holčičky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam