• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SUCUBIS: pro mě nejhorší dny byly právě na roomingu. Nikdo mi tam nijak zvlášť fakt nepomohl, budila jsem se v noci v panice, že jsem zaspala krmení a tak podobně. Doma už byla vlastně pohoda.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    SUCUBIS: já to měla stejně, mne vyšoupli, abychom nezavazely s holčičkama 1800g a 2200g, aniž bych s nima strávila s oběma najednou celou noc. Měla jsem strach, ale doma je takovej support, že to teprve doma člověk rozezná, o kolik je to lepší. Držím palce, to zvládnete!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LORAIN: oni ted kvuli rekonstrukci nemaji pokoje rooming in, takze pousti rovnou domu, vcera jsem tam byla na zkousku na 3 krmeni jak to zvladnou a docela v pohode :) radsi bych tam aspon na ten vikend s nima byla a dost me mrzi ze to nejde
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SUCUBIS: Blahopřeju! Nemusíš tam s nimi být a "prokázat", že se o ně sama zvládneš postarat, nakrmit atd.? To máš štěstí! Já si tam k nim musela na víkend jet lehnout, než nám kluky vydali domů.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: juchú! tak držím palce, ať jste na víkend všichni hezky doma společně!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    vojta nebo stepan dneska jeden z nichvytahnul celou 60 no uz jim to jde paradne, i zacinaji hledat a otvirat tlamicky jak maj hlad, nejvtipnejsi je, ze jak tam dojdu a vezmu je tak uz cuci odkud to kapne, maj me dobre fixnutou jako doplnovacku jidla
    uz maji za sebou ultrazvuk i eeg, krevni testy a vse v poradku, dneska se na me mela jeste prijit podivat rehablitacni sestra a ceka je ocni vysetreni ... ve ctvrtek kolem 9h si tam mam zavolat a kdyz se nic nezmeni, tak kolem 12 az budou mit pripravene papiry si je muzeme odvest domu :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    PASTEL: no je to mozny posledni dny spim velmi malo :o)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KACHNY: já ti nevim, ale já jsem tam nic takovýho neslyšela, jen o vícerčatech- troj a víc viz [ AVATAR @ Dvojčata a vícerčata ]
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    GIO: protoze nemam rada kdyz se na me lidi zlobi a to vlakno toho bylo osklivou pripominkou :( vubec jsem nejaka precitlivela posledni dobou
    GIO
    GIO --- ---
    ted vypadame jako bychom mluvili do dubu.
    GIO
    GIO --- ---
    a proc jsi to smazala?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LORAIN: koukam jsem asi napsala neco spatne - hold jsem se jen zminila, ze meli moznost volby a tu jejich nechapu, soudit je od toho jsem daleko, o jejich zivot se nezajimam, nic o nich nectu, serial nesleduju a nic o nich krome poctu deti nevim - jejich osud, jejch zivot, jejich vec (ja mam svych problemu dost)

vlakno svoje jsem smazala, at tady z toho neni nikomu smutno
    me osobne je smutno ze situace jaka je v tomhle state, je to tu silena xenofobie, rasizmus a odsuzuji se tu lidi pro kdejakou kravinu

ja s muzem jsme se rozhodli jit do vice deti nez jsme meli puvodne v planu a tak si nebudu nikdy stezovat na to, jak malo penez mi stat vyplaci - muzu byt rada, ze dava vubec neco a kvuli penezum jsem si je neporidila (v pripade Vojtiska je to ale jina - to je osud co si clovek nevybere) ... takze asi tak
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SUCUBIS: Každý to má jinak. Já sice z extrémně chudé rodiny nejsem, ale nápady jsem měla podobné. Z jiných důvodů.
    Teď bych kluky samozřejmě nedala ani za nic, ale rozhodně bych nikoho nesoudila!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SUCUBIS: Jenže se obávám, že redukce embryí není jako nechat kočce jedno kotě a zbytek utopit. Vždycky je při takovém zásahu riziko, že se něco zvrtne a "zredukujou" se všechny. Já bych do toho teda nešla.
    KATIA
    KATIA --- ---
    SUCUBIS: tak jste bojovali, aby vám obě děti přežily a pak řekneš tohle? když každý jedno z nich je úžasný, krásný dítě, o jehož narození přece nemůže rozhodnout jestli mají rodiče dost na kontě. jsou statečný, že se ji nechali a je skvělý, že funguje lidská solidarita a tolik lidí pomáhá.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ale oni tam mluvily o dvojcatech a ze ty dostavaji ctvrtletne prispevek, ne ty patercata.. ale taky sem na to koukala kolem pulnoci tak buhvi co sem videla :o))
    BALAENA: tady to je ke shlednuti na netu http://www.ceskatelevize.cz/porady/10655291123-patercata/video/
    MF DNES: Rodiny s trojčaty a více dětmi dostanou vyšší porodné a rodičovský příspěvek - tn.cz
    http://tn.nova.cz/...diny-s-trojcaty-a-vice-detmi-dostanou-vyssi-porodne-a-rodicovsky-prispevek.html
    GIO
    GIO --- ---
    to nemyslis vazne, ze.
    GIO
    GIO --- ---
    BALAENA: jj rozumim, vpohode, jen me to proste dost vytocilo se priznam, neskutecny tohleto.
    GIO
    GIO --- ---
    jo myslim, ze nekdo zalozil verejnou sbirku, kterou rodinu dotuji, ale je tohle normalni? tim spis, ze samozrejme siroka verejnost je ma za vyzirky, neskutecne..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam