Jaké jsou v Podolí podmínky pro propuštění domů?
Jsem zvědavá, kdy se domů dostaneme my, co jsem slyšela, tak tady v plzni jsou i 3 a více kilové děti co tu jsou jen proto, aby se naučily jíst, bez sondy jim to nejde.
Naše holky teď mají 1170 a 1350. Tu větší, Marušku už mi včera sestřička přiložila, na prso se přisát nechtěla ale přes klobouček jo. vysosla 2ml (moc se teda snažit nemusela, protože mi to mlíko teklo samo do toho kloboučku) ale i tak jsem měla radost, na první pokus. Akorát Maruška dostává zatim moje mlíko pasterizované a nějak zahuštěné, protože blinkala a sestřička se před tím, než mi jí přiložila nepodívala do papírů co jí, tak trochu dostala vynadáno od doktorky, aly byly to jen 2ml, tak to prý nevadí. Tak si budeme muset na další přiložení ještě chvilku počkat. Ale jinak Maruška pěkně reaguje, cucá si prsty a tak, tak doufám, že nám to půjde. Zato Stellinka zatím nic moc, ani na orofaciální stimulaci nijak moc nereaguje, tak budeme muset ještě trénovat :) Ta má chudák dneska už 7. den antibiotika kvůli infekci v břiše, takže ta musí dostávat speciální umělé mléko, které je lépe stravitelné. Dneska budou výsledky z odběrů, tak doufám, že už jí ty antibiotika zruší, aby mohla pomaličku přecházet na moje mlíko.
Maruška včera dostala první obleček a dneska měla šaty :D
Stellinka má také slušivý outfit, pleny velikosti 0 došly :D