• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    XINDL: nam na rehabkach rikali ze vubec..
    XINDL
    XINDL --- ---
    KAROLKA: zajímavý článek, jen jsem se tam nikde nedočetl jestli třeba hopsadlo kompletně vůbec nebo až tehdy, až je na to dítě připraveno. Byli jsme totiž na návštěvě u známé, co má dvojčata a ta říkala, že na hopsadla (závěsná, na dveřích) nedá dopustit v tom smysl, že se v tom děti zabaví a ona má alespoň na chvíli klid na to si trochu odpočinout.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    tak už je doma :)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    pěkný článek, myslím, že není na škodu si to připomenout :)
    POHLED FYZIOTERAPEUTA – chodítka, hopsadla, přitahování za ruce do sedu, posazování, vodění za ruce - Článek uživatelky eficenka
    http://www.modrykonik.cz/blog/eficenka/article/pohled-fyzioterapeuta-choditka-hopsad-gblmer/
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    TRISSIE:
    BALAENA: děkuji za vysvětlení. Takže je to spíš pro větší děti. Já holky do té sedačky dám tak denně na půl hodiny max., když koukají, nelíbí se jim v postýlce a já musim nutně něco udělat.Šoupnu je tam i se zavinovačkou.Připadá mi, že se jim líbí že jsou tam tak zapadlé a zachumlané, většinou tam za chvilku usnou, v postýlce by brečely.Hračky je zatím ještě nezajímají.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KAROLKA: jednoduchá úvaha - kde by při konstrukci mělo dojít k rozporu mezi bezpečností a ergonomií, autosedačka zvolí bezpečnost i za cenu mírné "nezdravosti". aneb nakrmit v tom někde na návštěvě klidně, ale jako provozní lehátko na doma autosedačka moc vhodná není
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAROLKA: je větší a tedy méně omezuje pohyb (což je logické, v sedačce má být dítě zapadlé jak hrášek v lusku). Jsou na nich hrazdičky na hračky (nejlepší je to modré, které má hračky sundávací - to růžové je má napevno, takže nejdou vyměnit). A tyhle konkrétně jsou houpací a dvoupolohové, takže pak můžou sloužit jako houpací křesla až do 18kg :-)

Zrovna teď o víkendu jsem šla odpoledne zkontrolovat holky, jestli už se probudily (mají na odpolední spaní už šprušle pryč) - a seděly obě v křesílku, každá přes sebe svoji oblíbenou deku, jak dvě babušenky, a houpaly se a povídaly si :-)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    já posazuju občas takhle doma holky do autosedaček-vajíček-v čem je to lehátko jiné?
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    to lehátko vlevo na fotce budeme prodávat kdyby měl někdo zájem..;)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: aha me prislo zvlatni ze by na to pristoupily:o)) U na to nefunguje .. Terka by to jeste zvladla ze segra ji lzickou a ona ne , ale Liza je zrout a to proste nejde ..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KACHNY: nene, to je ze slavnostního focení prvního krmení příkrmem - ve chvíli záběru měla Kačka už své tři lžičky mrkve úspěšně rozpatlané po obličeji a dopíjela se mlíkem, a Terezu čekalo první blízké setkání třetího druhu :-)

Jinou fotku, kde by bylo vidět krmení se šprajcnutou lahví, jsem v rychlosti nenašla.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: hele a ty si to delala tak ze jedna byla krmena lzickou a druha mela lahev? Ja to zkusila jednou a kdyz po me lahev hodila tak sem to vzdala a musim krmit be najednou coz sou dostihy, ale da se ..
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    TRISSIE: jo, tak přesně tohle praktikuje ségra :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: ja takhle pouzivam plinku nebo deku :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: mame takhle kofola prasatko, kdyz se da vzhuru nohama je to skvely drzak lahve!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale jinak, k těm věcem, co se osvědčily nejlépe... za mě rozhodně lehátka a dlouhé (pratelné) strukturované hračky!

Povšimněte si na přiložené fotografii nikoli dítěte krmeného vpravo, ale dítěte pijícího vlevo z lahve geniálně zašprajcované housenkou ( http://pro-nejmensi.heureka.cz/k-s-kids-multifunkcni-rozepinaci-housenka/ ) - na těch několik měsíců, kdy holky už dokázaly v pohodě pít z lahve samy, ale ještě nebyly schopné a ochotné si ji samy držet, mi toto aranžmá zachránilo zdravý rozum :-)

KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    TRISSIE: Tak to jsi mě potěšila! :)Stehovat se budeme na jeře, možná až v létě, tak snad ten teplotní rozdíl nebude tak markantní. Psa máme sice jen jednoho, ale ještě budou ovce a slepice.
    IORETH
    IORETH --- ---
    LORAIN: Já dávala dětem imunoglukan v podstatě kontinuálně více než dva roky a stejně jsou děti nemocné pořád (hlavně tedy mladší, ale starší mocně dotahuje). S ohledem na cenu s ním nedávno skončila.
    ZEWL23BABA
    ZEWL23BABA --- ---
    PLS HELP: doporučí někdo z okolí Prahy 10, ideálně Strašnice, pediatra, který má zkušenosti s dvojčaty a nevede do ordinace padesát schodů?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    nam zatim doporucila doktorka jen becko, ale kluci maj zatim (a to musim zaklepat) jen rymu a virozu kdyz jim to klesne niz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam