• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: sem tehotna :o))
    Mno, vypada to na stridavou, az pujdou do skolky. Ted jsem spis skolka :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: počkej, ty seš otec samoživitel s dvojčatama?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HANELA: me napadly spis blesky nebo stenata :)
    HANELA
    HANELA --- ---
    SUCUBIS: třeba vesky? :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: marne neustale premyslim, co za cerne pasazery to je, jsem nejaka natvrdla ? :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: no nahodou, stejnou formu ochrany sme pouzivali 5 let a nic !!! A holky byly planovane, teda az na ten pocet :o)) Je fakt, ze prcek mi pomohl presvedcit manzela o tom ze domek bude lepsi ted a ne za 6 let. A se zahradou to zvladneme! Takze az na pocatecni des, mi vlastne pomaha ! Ted me jenom ceka 14 dni nejistoty ohledne poctu Herbertu ( pracovni nazev privezli sme ho/je z Herbertova )

njn, ja musim byt furt neco extra :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    AVATAR: Naštěstí ne, musím přiznat, že to je v současné době moje celkem velká noční můra. Vyvolaná děním v našem velmi blízkém okolí a rodině.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: ... mně baví to označení "nějakou náhodou se stalo" :-)

Já ti dám náhoda :-)))

Nojo,, když budou dva... tak holt budou dva... zvládneš to, jsi silná žena :-)
    Je tu nekdo, kdo vychovava dvojcata sam?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ZU_22: no jen sem to napsala tak se zacaly stavet, sou oprene rukama o valec a postavi se na nohy ( zadek maji nad hlavou ) a nebo i normalne .. proste nepolezou :o))
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    KACHNY: ha no ja bych hlavne resila ten kocar, rok a trictvrte holky budou urcite jeste v kocaru aspon obcas a k tomu jedno ci dve mimina nevim jaky kocar bych dala a jak bych s nim cestovala, atd....jinak to ze v roce nic nedelaj to je jedno, moje Matylda taky nedelala, ale pak to slo vse po ctrnacti dnech a byla si jista, rozumna, vedela co dela, cili podle me snad i lepsi varianta oproti Bertikovi, kterej v deviti mesicich stoji a snazi se chodit kolem nabytku, ale je silene vratkej, pada jak prkno dozadu na hlavu a vubec nic nechape k tomu:))))
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KACHNY: no vidíš a Já ti zrovna tiše záviděla, když jsi psala kolik už používají slov. Moji mladi panove jsou sice motoricky podle tabulek, ale kloudny slovo z nich nedostaneš, tátatata, rikaji úplne všemu. Nevím co říkají doktoři, ale bratranec taky nelezl a nic a jednoho dne prostě vstal a sel. Domek se zahradou, no Já to považuji za výhodu, kluci se batoli po zahradě a Já vypleju záhonek. Menší zahrádka se dá, taky máme celkem velkou krytou terasu dobře se jim tam jezdí na odrazedlech a mužem byt venku i když trochu prsi. Ale jsem fakt ráda že se narodili az když jsme meli hotovou rekonstrukci, motat se tu mezi zednikama a kyblama malty se dvěma miminama, tak se asi zastrelim.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak jo potrebuju se vypsat.. Nejakou nahodou se stalo ze sme si z dovolene dovezli cerneho pasazera a ja se desim jak to zvladnu a co kdyz tak sou opet dve? Holkam byl ted v nedeli rok, nechodi, nesedi, nelezou, pouze se plazi. A do toho nezname mnozstvi dalsich .. Jako mam radost, ale sem vydesena k smrti ...
    Misto bytu se zacal planovat domek se zahradou, takze ven bychom se nekam dostali. Otazkou je jestli se to da vubec zvladnout kdyz sem cele dny sama doma a nezesilet !
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    SUCUBIS: kdyby bylo potreba tak mam 2 vajicka na pujceni, jen je to az od pulky srpna (az odjede segra s detima)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TULENI: uvidim co mi napise pani ktere jsem odpovidala na inzerat
    TULENI
    TULENI --- ---
    SUCUBIS: .jedno vajicko bych tu mela za odvoz, nebo s odvozem treba za lahev vina.. je po trech detech ale nebourane a v poradku, jestli chces..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    @kachny me presvedcila a vajicka mam jiz zamluvene, jsou to sice z kdovijake ruky jen za par supu, ale na prenos a krmeni to staci, jen musim odstranit lehatka co tu mam, jinak mi to muzskej hodi na hlavu :D ale asi vazne zacnu premyslet nad posilkou
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    romer, sparco, cybex, maxi cosi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam