• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    jdou jeli sme takhle i s autosedackama striskama a plastenkama :o)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PASTEL: já mám pro větší děti radši Roemerky, ale na EW jdou (nebo v době, kdy jsme je kupovali) nacvaknout jen Cybex nebo Maxi Cosi - a při zhruba stejné ceně se mi Cybexky líbily víc (kupříkladu proto, že mají samostatné stříšky - neoblibuju stříšky upínané na rukojeť kočáru, navíc si nejsem ani jistá, jestli vůbec při upevnění dvou sedaček na EW jdou ty rukojeti zvednout - možná jo, ale fakt si to nepamatuju).
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    TRISSIE:
    co máme autosedačky od cybexu, tak jsem se stala nadšenců fanouškem tehle značky. Materiály a zpracování jsou super, vajíčka jsme meli maxi cosi, nemůžu jim nic vytknout, ale kdybych to věděla sháněla bych se pro cybex vypadá to že musí byt pro deti maximálně pohodlne.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUCKYSWEETY: vejdou se tam dvě, jen jsou proti sobě posunuté a bohužel kočár už potom má o krapítek víc, než 80cm (což je vzhledem k tomu, že autosedačky mají každá 45-47cm, nevyhnutelné).
    Vypadá to pak asi takhle:

jinak těchhle sedaček (r.v. 2013, z nekuřáckého nebouraného auta) včetně adaptérů na EW se zbavuju, když tak pošta :-)

TANAIS
    TANAIS --- ---
    LUCKYSWEETY: daj se na něj dát dvě autosedačky.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    TANAIS: ,) znacky jsem tak nejak sjela a tenhle se mi taky libil nejvic, plus jsem cetla dobry recenze.. zajimaj me plusy minusy, osobni zkusenosti, zda dve korby nebo jednu velkou spolecnou

a na ten easy walker jde pry dat jen jedna autosedacka (asi proto, ze je tak uzky)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LUCKYSWEETY: EasyWalker :)
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    ahoj, mate nejaky doporuceni na kocary pro dvojcata? idealne trojkombinace (jestli je to vubec sehnatelny/prakticky/k necemu)
    na co si dat pozor proti mono kocaru, tipy, triky? dekuju
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    XINDL: a tyhle jsou taky úžasný! Jéje, za 14dnů doma nejpozději. Já sázím tak za týden :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KAROLKA: jůůů to jsou nadherny miminka! Kolik jim ted je? a jak jsi dlouho vazala ten uvaz? Klobouk dolů za nervy, za šikovnost. a nebo na to máš hodný děti..každopádně krásné.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    XINDL: nádhera, takhle jsem si svůj porod také představovala, bohužel (nebo bohudík?)osud to chtěl jinak. Moc gratuluji, je sranda jak má každé úplně jiný nos! Justýnka má rysy jak nějaká renesanční Madona :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KAROLKA: "Mám dvojčata proklatě nízko a nebojím se je použít"
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    XINDL: gratuluju!!! krasny, ze prirozene... ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XINDL: gratulujeme! To jsou krásné míry a váhy!
    Za dva týdny je máš doma, to je pořádně ani nestihneš zapít :-)
    XINDL
    XINDL --- ---
    Tak se nam vcera narodila :) Vlevo Justyna, 18:41, 44 cm, 2400g, vpravo Jonas 18:46, 46cm, 2600g. Porod prirozeny, rychly, bez komplikaci, 35tt. Uz je chcu mit doma :)

ORIKA
    ORIKA --- ---
    KAROLKA: dokonalý!
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Nová výzva pokořena. Doporučuji!
    JUGI
    JUGI --- ---
    AVATAR: když nejezdíš, helmu nepotřebuješ přece :)
    JUGI: co jezdit! Hlavne nemaj helmu! :)

JUGI
    JUGI --- ---
    AVATAR: holky ještě nesmí jezdit a ani nejezdí, neboj tati :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam