• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    XINDL
    XINDL --- ---
    jo, my meli na prvnim ultrazvuku taky jenom jedno :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    gratulujeme? :-)
    ale víš co, Sucubis taky čekala až do 12tt jen jedno :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak je jenom jedno!!!
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    ZARZAROSA: narodily se 16.11,. ale měly se narodit až 31.1. takže je jim 4,5 měsíce bio, 2 měs. korigo. Teď váží 4000 a 4500g. Vázala jsem to poprvé, tak mi to trvalo docela dlouho, tak čtvrt hodiny, než jsem to všechno pořádně doutahovala. Taky mi chvíli trvalo, než jsem přišla na to, jak si jednou rukou podat druhý dítě, když jedno už mám na sobě.Kdybych u toho měla nějakou asistenci, tak by to bylo mnohem rychlejší.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    ZARZAROSA: wow, diky moc. prelouskala jsem to a i tu diskuzi kolem, tak uz snad mame dostatek podkladu
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    LUCKYSWEETY:
    s korbičkama úplně stejně jako trissie a lorain. V tom vidím výhodu oproti těm taškám. Taky se v tom miminko dalo kdekoliv položit.
    a můj popis ke kočárku zde: [ ZARZAROSA @ Dvojčata a vícerčata ]
    jeje už to bude další rok...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    DUFFKA: ten jeste nemame
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    SUCUBIS: a termin toho skoleni? Docela o tom uvazuju.... diky
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: jo aha, já se s ní uvidim v dubnu :) no nejspíš se nezúčastním
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    TRISSIE: jj, uz jsem googlila, dekuju.. mam to pro kamaradku, tak se ji zeptam, ale i kocar chce novej, tak nevim, dala bych vedet
    SUCUBIS: supr, diky za vycerpavajici info ,)
    LORAIN: ok, supr, dekuju
    TRISSIE: pravda, taky to tak delame
    jo a ja tu nasel jeste jednu novorozeneckou vahu :)
    kvalitni, neposkozena... nepotrebuje nekdo?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: tusim jsem davala uz odkaz tak pani bude delat skoleni a na miste ktere urcime
    Back on Trees: Nošení dvojčat v šátku - proč nosit a jaké jsou možnosti?
    http://backontrees.blogspot.cz/2015/03/noseni-dvojcat-v-satku-proc-nosit-jake.html
    KACHNY: ja to u starsiho vyuzivala dost, kdyz chtel koukat tak sedel s nohama dolu, kdyz usnul, zvedly se nahoru, je to o dost pohodlnejsi
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TRISSIE: Kluci běžně spávali mimo domov v korbičkách, když byli malí. Oni teda neměli problém se spaním ani v těch autosedačkách, ale ty jsme nakonec na kočáře tak moc nevozili, a přes noc bych je v nich samozřejmě nenechala.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUCKYSWEETY: jinak u pevných korbiček EW jsem ocenila to, že v nich mimina, dokud byly mimina, mohly spát, třeba na návštěvě jsme přinesli dovnitř korbičky a holky měly "svůj prostor", v autosedačce (mimo auto) zabrat nedokázaly, takže na celodenní návštěvy u tchýně na druhém konci republiky to bylo ideální. V případě potřeby by v nich asi byly mohly spát i přes noc.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    LUCKYSWEETY: My jsme měli (máme) TFK, dvě samostatné oddělávací korby, sporťák je spojený, konstrukci na autosedačky taky má, má kotoučovou brzdu, což oceňuju velmi, a má i tu "štangli", na které se případně dá vozit jedno starší dítko. Polohování má na zipy, tj. 3 polohy, ale celkem bez problémů.
    U tchánů máme mountain buggy, ten má polohování lepší - uvolňuje se dle potřeby, ale korbu má jen jednu velkou spojenou, což mi tak výhodné třeba pro převoz v autě nebo při potřebě korby vyndat nepřijde.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ZEMINO: no starsi mel nohy porad na madlu at sedel spal a holky jedou v tom samem modu :o)
    TRISSIE: jj s korbickama sme takhle vozili unavene male vyletniky kdyz je boleli nozicky :o)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    zas ten EW má jednu výhodu s tím nepolohováním - může na tom vpředu sedět jedno větší batole (případně stát, když jsou tam autosedačky :-)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    KACHNY: to polohování spíš oceníš u většího dítěte bych řekla,že když spí,tak mu to zvedneš do vodorovné polohy a spí s nataženými nohami a když pak sedí,tak spustíš dolů-aby mohlo dítě pokrčit nohy
    taky jsem to ocenila
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: školení s kým, kde? nevím, jestli to budu potřebovat, mám pocit, že mi stačí videa :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam