LUCKYSWEETY: bumbleride indie twin, jezdi se s nim krasne za pouziti jedne ruky, vejde se taky do 80cm, trojkombinaci ma, nejsou tam korbicky ale vlozne tasky (velke plus pri prenaseni ze to neni tak tezke), sportak se da dat do uplneho lehu (vyuzivam ted, kluci odrostli korbickam a jeste nesedi), polohovani na zada jakkoliv si zamanes a nohy tusim 3 polohy, jedina nevyhoda co me u nej zatim napada je ta, ze ma trosku sirsi mezeru mezi koleckama vzadu, takze najezd na rampu je o milimetrech, ale zas dolni kos ma obrovsky a lehce se do nej dostanes, nerozdeluje ho zadna tyc (to treba u EW rozdeluje a ten ani nema polohovani na nohy), lepsi je rozhodne dve korbicky nez jedna spolecna, deti by se navzajem moc rusily, co se me na B. oproti EW jeste dost libi je to, ze B. ma dve samostatny madla pro deti a ne jedno spolecne a taky dost maminek co jsem cetla recenze u EW nadavalo na to polohovani zad, ze je jen na dva zipy a blbe se s tim manipuluje kdyz ditko usne
KAROLKA: taky se chci naucit, akorat si domlouvame skoleni na vazani dvojcat do satku a mame jeste 1 volne misto kdyby mel nekdo zajem :) je to za 200-300,-