• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    Rady, nápady, zkušenosti a vše okolo výchovy dvojčat a vícerčat.

Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat
    dvojčata.cz
    Centrum pomoci rodinám s vícerčaty - Klub dvojčat a vícerčat, o.s.
    Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty

Důležitá informace: umělé mléko pro nedonošené děti do 5kg (PreBeba Discharge) je možné mít na recept plně hrazený zdravotní pojišťovnou
    rozbalit záhlaví
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: to je presne starsi bracha je buh, kdyz tu neni tak mu busi na dvere a volaji Matejiiiiii .. ten dokaze rozehnat jakekoliv chmury .. ja sem az ta druha ...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    já ty naše dvojčata zbožňuju, jak oni spolu komunikují ... normálně na sebe natočení si povídají, teď Vojta i vyndal dudlana z pusinky a vysvětloval něco Štěpánovi, jak domluvil, zase zašpuntoval ... v kuse se natáčí tak, aby na sebe viděly, nebo se aspoň mohli kopnout/ ožužlat/ vyškubnout pár vlasů ... a jak pěkně se na sebe usmívají po ránu a na staršího bráchu ? to je pro něj takovej polobůh nebo nevím, na něj září snad víc, než na mě s manželem :D
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TRISSIE: To už vypadá jako záměrné ;-) to jsou holky o level výš!

Tak daleko to u nás ještě není. Vtipné jen je, že když se jich někdo zeptá na jméno, řeknou automaticky jméno toho druhého. Jsou si toho vědomi, tváří se u toho, že se stydí, ale stejně nezklamou. I když se jich na hřišti někdo zeptá, jak se jmenují, představují se navzájem.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    holky (2r1m) dneska zlobí!
    Třikrát se prohodily v postýlkách a teď obě tvrdí, že jsou Terezka! :-)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    Nepotrebujete nekdo kocar na zahradu/ balkon za odvoz? nema uplne funkcni kola... ale na uspavani je idealni
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Jedna aktuální od nás :-)

DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak já taky přidám kluky
    HANELA
    HANELA --- ---
    SUCUBIS: přes kopírák :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    a doplnim jednou fotkou ze vcerejska :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    mala sondas dopredu - nasla by se tu hodna dusicka, co by nam na posledni vikend v kvetnu mohla pujcit dve vajicka na cestu na tu Snezku ? tam prevezmem novy auticko a konecne zjistime, jak je to s tema isofixama, mam tu sice dve vajicka, ale to je tak maximalne na to krmeni a prenaseni do kocarku (staly me necele dve stovky a jsou z roku minus raz dva)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tohle jsme měli včera doma, samý dvojčata, kromě toho jednojčete u ohrádky :)) růžovky jsou naše...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ZEWL23BABA: jeee, dalsi parecek :) at hezky rostou a nezlobi
    ZEWL23BABA
    ZEWL23BABA --- ---
    náš přirůstek do Nyx rodiny dvojčat

PETJULE
    PETJULE --- ---
    :-)

Thalasso Bain Bébé Jumeaux - Twin Baby Bath
    https://www.youtube.com/watch?v=qY-d46-gPMI&feature=youtu.be

Twin Newborns Hug During Bath: Nurse Sonia Rochel Gives Babies Relaxing ‘Spa Bath’ To Mimic Life In The Womb [VIDEO]
    http://www.medicaldaily.com/...ath-nurse-sonia-rochel-gives-babies-relaxing-spa-bath-mimic-life-womb
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: mame maclereny a teda po te dlazbe je to sila, oproti easywalkeru mam pocit ze se ovladaji blbe, ale asi jakekoliv jine golfky, proste maji mala kolecka, ale sou skladne a holkam nevadi ze to vic drnca , takze ucel splnuji. Madlo by se mi taky libilo, ale pak to nejsou golfky. Takze mame na kratke vyjezdy golfky a na vetsi prochazky EW.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: tak to se obávám, že se budeš muset vzdát představy golfek a koupit sporťák. Protože golfky mají ta kolečka prostě vždycky malá.

a jinak ty cosatto jsme vozili i po lese, když bylo potřeba uspat holky na samotě u švagrové :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: me jde hlavne o ty kolecka, Praha je jak teren v lese, s malyma koleckama je to tezkej voser i s golfkama pro jednoho, golfky pro dvojky s beranama ve stare Praze to je sci-fi
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: pokud bude mít madlo, tak nepůjde složit jako golfky, ale jako sporťák - takže to bude stejná velká kráva v kufru jako sporťák.
    Jinak dost si lidi s tím madlem chválí Peg Perego Aria Twin.

Já mám Cosatto ( http://kup-ted.cz/store/goods-2982898---.html - stály tehdy asi osmičku), do terénu se s nima dá, ve skutečnosti ty berany považuju za dost šikovné (protože na každý beran se dá něco pověsit, zvlášť při nákupech neocenitelné :-) - skládají se jednoduše a s těmi 11kg jsou tak nějak váhový standard na dvojčecí golfky.

Ale furt jsou to golfky a navíc dvojčecí, že. Jinak koupila jsem je primárně proto, že se mi líbily! A Maclareny, které se v té době daly sehnat zhruba za stejné prachy, měli jen v barvách pro kluky.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SUCUBIS: obávám se, že ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam