• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tohle jsme měli včera doma, samý dvojčata, kromě toho jednojčete u ohrádky :)) růžovky jsou naše...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ZEWL23BABA: jeee, dalsi parecek :) at hezky rostou a nezlobi
    ZEWL23BABA
    ZEWL23BABA --- ---
    náš přirůstek do Nyx rodiny dvojčat

PETJULE
    PETJULE --- ---
    :-)

Thalasso Bain Bébé Jumeaux - Twin Baby Bath
    https://www.youtube.com/watch?v=qY-d46-gPMI&feature=youtu.be

Twin Newborns Hug During Bath: Nurse Sonia Rochel Gives Babies Relaxing ‘Spa Bath’ To Mimic Life In The Womb [VIDEO]
    http://www.medicaldaily.com/...ath-nurse-sonia-rochel-gives-babies-relaxing-spa-bath-mimic-life-womb
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: mame maclereny a teda po te dlazbe je to sila, oproti easywalkeru mam pocit ze se ovladaji blbe, ale asi jakekoliv jine golfky, proste maji mala kolecka, ale sou skladne a holkam nevadi ze to vic drnca , takze ucel splnuji. Madlo by se mi taky libilo, ale pak to nejsou golfky. Takze mame na kratke vyjezdy golfky a na vetsi prochazky EW.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: tak to se obávám, že se budeš muset vzdát představy golfek a koupit sporťák. Protože golfky mají ta kolečka prostě vždycky malá.

a jinak ty cosatto jsme vozili i po lese, když bylo potřeba uspat holky na samotě u švagrové :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: me jde hlavne o ty kolecka, Praha je jak teren v lese, s malyma koleckama je to tezkej voser i s golfkama pro jednoho, golfky pro dvojky s beranama ve stare Praze to je sci-fi
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: pokud bude mít madlo, tak nepůjde složit jako golfky, ale jako sporťák - takže to bude stejná velká kráva v kufru jako sporťák.
    Jinak dost si lidi s tím madlem chválí Peg Perego Aria Twin.

Já mám Cosatto ( http://kup-ted.cz/store/goods-2982898---.html - stály tehdy asi osmičku), do terénu se s nima dá, ve skutečnosti ty berany považuju za dost šikovné (protože na každý beran se dá něco pověsit, zvlášť při nákupech neocenitelné :-) - skládají se jednoduše a s těmi 11kg jsou tak nějak váhový standard na dvojčecí golfky.

Ale furt jsou to golfky a navíc dvojčecí, že. Jinak koupila jsem je primárně proto, že se mi líbily! A Maclareny, které se v té době daly sehnat zhruba za stejné prachy, měli jen v barvách pro kluky.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SUCUBIS: obávám se, že ne :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    extra lehky golfky pro dvojky s velkyma kolama co se dobre sklada a ma jednotny madlo a ne berany - existuje ?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Nepotřeboval by někdo takový ty bezpečnosní vrátka, který se nevrtají, ale roztahují?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: nelze o něj zkrátka říci, že by se podceňoval ;)

SUCUBIS: já si na jeho přístup taky nemůžu stěžovat. Já ho měla u obou porodů - jak u kluků, tak u dcery. Obojí se neobešlo bez komplikací a já byla ráda, že jsem byla v jeho rukách.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LORAIN: jako jo, Krofta je element sam o sobe, kdyz me vysetroval a informoval me pred placenarni operaci tak jsem ho vyslovene za jeho pristup nenavidela, po ty operaci zaril jak slunicko (i na sale byl skvelej), kdyz mi prisel rict po porodu co se stalo tak byl milionovej, empatickej a vazne opatrnej (zalovat bych je snad stejne nemohla, tak tim to urcite nebylo) a kdykoliv jsem ho pak potkala kdyz jsem jela za klukama tak byl taky fajn ... ale pred tou operaci, vazne jsem na nej chtela poslat stiznost :D
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TANAIS: Taky jsem chodila ke Krofotvi. Při prvním setkání nám právě řekl, že potřebujeme především někoho, kdo umí nejlíp provést a vyhodnotit ultrazvukové vyšetření. "A to jsem já!"
    Přišlo nám to tehdy úsměvné, později jsem mu musela dát za pravdu. A vlastně jsem si ho oblíbila, pesimistu.

A že jsou hoši dva, odhalil u nás už můj gynekolog na první prohlídce, kdy ještě ani dvě srdce nebila.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Já vám nechci kazit iluze, ale mně viděli tři doktoři, z toho jeden i Ladislav Krofta z Podolí, což je vyhlášený ultrazvukář celorepublikově. Ze začátku se vyšetřuje vaginálně a při každém vyšetření byli zkrátka naši klucánci v zákrytu. Krofta nad tím pak kroutil hlavou a nechápal, jaktože nebyli vidět a pak to ukazoval nějakým studentům (s mým svolením samozřejmě)jako velmi zajímavý případ :-)

Na začátku 13. týdne jsem jela na pohotovost, protože jsem zakrvácela a poprvé mě vyšetřovali přes břicho. A tam mi teprve sdělili, že oba jsou v pořádku (doktor netušil, že nevím, že jsou dva a já zas na tom gynekologickým křesle netušila, co tím "oba" myslí :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: nee s holkama to bylo stejne!! a to ma taky prastarej ultrazvuk, ale prave proto mu verim, kdyz holky odhalil predtim tak brzo
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: ten muj mel pristroj jeste z dob sovetskeho svazu :/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    koukám, že to naše "tady je srdíčko... a tady je taky srdíčko" v 6+0tt vypovídá buď o kvalitním ultrazvuku mého gynekologa, nebo o exhibicionismu našich dvojčat hned ode dne 0 :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TRISSIE: já taky čekala do 12. jenom jedno :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    XINDL: to je uz druhej :o))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam