• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    budeme prodavat ale vracime se az dneska a je z druhy ruky,a le pouzili sme ho jednou nebo dvakrat, takze za 4500,- je to Maclaren Twin Techno 2012 golfky pro dvojčata - Black 2012

pripadne kdybyste vedeli o nekom kdo by shanel EW tak budeme taky prodavat jen ho musim vyprat
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: pred mesicem prodane :/ misto nich ted mame monogolfky co pujdou do spojky
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    LORAIN: ó škoda :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KAROLKA: Jéje, to je škoda, zrovna jsem je darovala kamarádce, která má děti 1,5 roku od sebe a ani neví, jestli je bude potřebovat.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Potřebuji akutně golfky pro dvojčata, neprodáváte náhodou někdo, nebo nevíte o něčem? Nejlépe Praha, popř. Plzeň a potřebovala bych je zítra....Cena tak do 2000,-
    JUGI
    JUGI --- ---
    77měsíců

SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: je to proste super polstar s vlastni historii :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: mozna od LORAIN? Je to dlouho a deti mi zatemnuji mozek :o)))
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: ja ho ale taky mela odus, jen sem sklerotik a nevim od koho :oDD
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    CESKAKOCKA: jen dodam, ze Kachny zacala kolecko se mnou, takze by se polstar vratil domu :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: bylo to totiz super pohodlne :o)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    CESKAKOCKA: kdyby nemel zajem nekdo s dvojkama tak se hlasim ja s jednotkou :o))
    CESKAKOCKA
    CESKAKOCKA --- ---
    Chtěla bych poslat dál kojící polštář pro dvojčata My Brest Friend, který jsem měla přes tuhle skupinu půjčený a už ho nepotřebuji. Má někdo zájem?? :)
    JUGI
    JUGI --- ---
    Je každá jiná :)

JUGI
    JUGI --- ---
    https://www.facebook.com/FoxyTwins/

Toto jsou Foxytwins, zrzavý Češky. Že je každá jiná? :)

JUGI
    JUGI --- ---
    Dvojčata :)

SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: ale, k amputaci se vojtovi pridala i oboustranna hluchota, stepka krome hydrocephalu nejspis DMO a stale neni jasne, jak moc je zasazeny mozek (stredne tezka atrofie) + sledovani ocicek kvuli dioptriim
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: jsem ráda, že jsem mohla pomoct!
    Copak se děje? Já myslela, že to máte docela pod kontrolou?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: ja jsem ti chtela podekovat, za vsechno to, co jsi mi napsala, kdyz jsem cekala dvojcata, jen diky tobe jsem byla pripravena na to, co se pak stalo a nezhroutila jsem se, bez navedeni na necekane komplikace bych nebyla schopna si to snad ani dohledat, maminy dvojcat o tom snad ani nevedi a kdo vi, moc psat nechce, sice to dopadlo spatne a kazdym dnem je to snad horsi, ale to nevadi, to uz zvladneme :) a ti, co te tu napadali, ze by jsi nemela psat takove osklive co by kdyby nevedi, co psali, na RESu jsem videla tolik maminek co proplakaly cele tydny jen proto, ze to necekaly ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam