• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SKAMPARARAS: většinou dalším dospělákem :-)
    Když řvali oba, položila jsem je do lehátek a houpala oběma lehátkama (na každé lehátko stačí jedna noha). A snažila jsem se u toho nezbláznit :-)

Jinak v tomhle věku na "zabavení" nic moc ještě nezabírá. Mrňata chtějí buď jíst, spát, prdět, přebalit, nebo nosit :-)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SKAMPARARAS: nektery uz pomalu zacinaji bavit treba hrazdicky, pak jsou jeste fajn zavesny houpacky a takovy ty lehatka, byt nejsou nejzdravejsi
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    SKAMPARARAS: cas vse zahoji :))
    SKAMPARARAS
    SKAMPARARAS --- ---
    Ahoj. Jak jste zabavili dvoumesicni dvojcata? Pokud nespi,tak porad rvou. Nosim je na stridacku,ale vzdy ta druha rve. Za cely den pak nic neudelam.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DOCTOR23: Ty jsi byl u nás doma??? :)
    JUGI
    JUGI --- ---
    Usmějte se, udělám aspoň jednu fotku z prázdnin.

JUGI
    JUGI --- ---
    Strašný vobludy.

SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak to ne, hledam neco, co bych mohla pripevnit v kocarku
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    500? TomiGaurd.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TANAIS: za ?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    CESKAKOCKA: v pohode , uz jsme se to naucili i jinak :o)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    měla bych kšíry pro dvojčata, nechce někdo?
    CESKAKOCKA
    CESKAKOCKA --- ---
    KACHNY: Já se hrozně omlouvám, moc na Nyx nechodím a teď jsem si všimla, že tu mám od vás zprávu! Velice se omlouvám, ale polštář už je na další štaci, tentokrát jel z Kopřivnice do Jižních Čech. To mě mrzí! Ještě jednou se omlouvám, že jsem se neozvala a za polštář velice děkuji!!!
    TK_
    TK_ --- ---
    Kdyby byly někomu 2 málo. Naše třetí zprava, v lepší kvalitě nemám :(

DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KRUPAN: čaune neasi..:)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Moje dvojcata ve 2,5 letech jezdi na odrazedlech a je to fakt peklo, protoze na nich chteji jezdit porad a temer kazdy odchod s domu provazi diskuse na tema, kola s sebou neberem. Sama se s nima fakt neodvazim, protoze jsou na tom hrozna rychli a na to ze me poslechnou se fakt spolehnout neda.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    LORAIN: holky na odrazedlech jeste vubec neumi, ale v sedackach je to bavi. zpivaj nam a pichaj nas do zadku a zenu slikaj :))
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KRUPAN: Tohle je něco, co jsme s dvojčatama nikdy nedali. ty v téměř čtyřech letech ještě ani neumí jezdit na kole. Máte můj obdiv!
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    caune ;)

JUGI
    JUGI --- ---
    Říkal někdo něco o zubech? Zuby docházej :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam