• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    YELI: wubble u-petal a tomas kocko juras, byly nejvetsi tutovky
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SKAMPARARAS: to zní dost masochisticky :-)
    Vzpomněla jsem si, že ten kolotoč nad postýlku, co se točil a jěstě hrál písničky, byl v tomhle věku hit největší.
    YELI
    YELI --- ---
    PASTEL: člověče to by me v tvém případe docela zajímalo jake :))
    SKAMPARARAS
    SKAMPARARAS --- ---
    Takze problem jsem zatim zazehnala klokankou. Jedna sedi v klokance a druha na rukou . Snad je takhle nebudu nosit az do puberty,ale aspon chvili je ticho.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ahoj, pardon za spam, ale možná by se přece jen někomu mohlo hodit... chci prodat nas kocarek easy walker duo, jen sportovní verzi, ale včetně nástavců pro korbičky. Hoooodně jsme ho používali, byl boží, ale podle toho taky vypadá. Takže cena odpovídá stavu, řekla bych. Nyxí sleva 900,-
    Easy walker duo - Sbazar.cz
    https://www.sbazar.cz/jana23/detail/18454560-easy-walker-duo
    JUGI
    JUGI --- ---
    +

PASTEL
    PASTEL --- ---
    SKAMPARARAS: Nekdy je uklidnila hudba, pak uz jsem mela vychytanejch par pisnicek, co byly ty jejich a na ty spolehlive prestali rvat.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    TANAIS: když byly holky prťavý
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    TANAIS: palec za letenské náboženství :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SKAMPARARAS: hrazdicka, a zasadne sem nenosila, zni to hrozne vim, ale bala sem se ze nebudu delat nic jineho nez je nosit. Stacil mi ten kolotoc s odsavanim, krmenim, sterilizovanim, pak mi zbyla necela hodina casu a te sem se odmitala vzdat. Vydrzet!!!
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SKAMPARARAS: většinou dalším dospělákem :-)
    Když řvali oba, položila jsem je do lehátek a houpala oběma lehátkama (na každé lehátko stačí jedna noha). A snažila jsem se u toho nezbláznit :-)

Jinak v tomhle věku na "zabavení" nic moc ještě nezabírá. Mrňata chtějí buď jíst, spát, prdět, přebalit, nebo nosit :-)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SKAMPARARAS: nektery uz pomalu zacinaji bavit treba hrazdicky, pak jsou jeste fajn zavesny houpacky a takovy ty lehatka, byt nejsou nejzdravejsi
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    SKAMPARARAS: cas vse zahoji :))
    SKAMPARARAS
    SKAMPARARAS --- ---
    Ahoj. Jak jste zabavili dvoumesicni dvojcata? Pokud nespi,tak porad rvou. Nosim je na stridacku,ale vzdy ta druha rve. Za cely den pak nic neudelam.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DOCTOR23: Ty jsi byl u nás doma??? :)
    JUGI
    JUGI --- ---
    Usmějte se, udělám aspoň jednu fotku z prázdnin.

JUGI
    JUGI --- ---
    Strašný vobludy.

SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak to ne, hledam neco, co bych mohla pripevnit v kocarku
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    500? TomiGaurd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam