• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Polohování zad jsem v životě nepoužila, kluci to nenáviděli, tím pádem ani polohování nožiček mi nijak nechybělo a to madlo jsem měla na kočáře asi měsíc, a přišlo mi taky celkem zbytečný.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    RYNA: ja mela bumbleride a to je tak uzasny kocarek, ze jsem ho malem obrecela, kdyz sel o dum dal, EW mi prisel jak modni vlna, je strasne neprakticky (maly kos uprostred deleny tyci, nohy se nedaji polohovat, spolecne madlo, spolecny nanoznik, jen 2 polohy zad - aspon ty, co jsem vidala v dobe, kdy jsem se rozhodovala pro kocarek ja)
    RYNA
    RYNA --- ---
    Vy tady všichni máte ty Easywalkery - já mám aktuálně dobré nabídky na Bumbleride Indie Twin a taky Mountain Buggy Duet - máte někdo srovnání? Zejména ten Bumbleride je mi sympatický
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    ahoj, budu mít na prodej použitý easywalker modré barvy, spoustu příslušenství za rozumnou cenu, víc info pošta
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    RYNA: i ty nejmensi vytahy v metru bez problemu, teda je to na milimetry a jde to... problem by mohly byt nejake stare domovni vytahy na delku...

Jinak my planujem prodej easy walkera - sportak + korbicky na leden/unor, kdyby mel nekdo zajem...
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    LUCKYSWEETY: ono se to nezda, ale ty kocary jsou vetsinou delany na 80kovy dvere a fakt jima projedou. Nerikam, ze do kazdy minivecerky, ale do vsech beznych supermarketu, drogerii a jinych obchodu fakt bez problemu...
    RYNA
    RYNA --- ---
    ANNNA: Já úplně chápu tu praktičnost do města, ale jinak se mi nelíbí, že to nejde sklápět. Naše dítě je (zatím) schopné v kočárku spát i tři hodiny v kuse a tohle si neumím představit.
    LUCKYSWEETY: No, do večerek se s kočárem nehrnu :). Já vůbec s dítětem dost nerada nakupuju. Nicméně máme v současnosti už tak dost velký terénní kočárek - je široký skoro 70 cm, tak mi přijde, že oproti tomu 76 cm širokému dvojkočáru už to takový rozdíl být nemůže. Ale možná zapláču u prvního výtahu.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    RYNA: Nevim, kam po centru chodíš, ale ja bych s dvojkocarem nevjela do jedinyho obchodu mi přijde. (Mala Strana/Starý město)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    RYNA: Kamarádka s dětmi rychle po sobě si hodně pochvalovala právě naopak Phil a Teds - dokud bylo mladší "vánočka", vozilo se dole a starší nahoře ve sporťáku. Jak děti poporostly, mladší šlo nahoru do sporťáku a starší dolů, kam už si lezlo a vylejzalo zcela samostatně podle bolavosti nožiček :-)
    RYNA
    RYNA --- ---
    SUCUBIS: no nevím nevím právě :) Náš první šel do sporťáku, když mu bylo 4,5 měsíce (ale pravda - byl leden a ty zimní vrstvy fusaků a oblečení v tom určitě hrály roli) a do toho ve svých 15 měsících nechodí, takže myslím, že se budou hezky dlouho ještě vozit oba :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    RYNA: ono nez to prvni ditko vyroste z korbicky, nejaky patek to trva a ten starsi mezi tim take povyroste :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    Děkuju mockrát za vaše názory! Mně to pocitově víc táhne k tomu širokému (líbí se mi, že každé dítě má své plnohodnotné místo a může tam pohodlně spát, což v tom Phil a Teds jde trochu hůře - naše dítě je stále velký spavec, tak bych ho nerada o spánek okrádala - a sebe o chvilku volna, hehe!), ale pořád nevím, jestli nejsem sebevrah - u nás bych v činžáku taky musela otevírat druhé křídlo dveří, což ještě není takový problém, ono spíš ten kočár vážně není kam dát. Chceme se ale brzy stěhovat, tak pevně doufám, že to třeba přežijeme první tři měsíce s tímhle vopruzem a pak už si najdeme místo s krásnou kočárkárnou, výtahem a velkopanskou předsíní :) Pokud jste jinak byly spokojené a nenarazily jste v běžném městském provozu na větší obtíže, tak mě to motivuje k nákupu.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    RYNA: My jsme u dvojkočáru narazili na zásadní problém - neprojel hlavními dveřmi do domu (pražský činžák), musela bych pokaždé otevírat druhé křídlo, což jsem nezvládla bez podstavce, takže celkem lapálie :-) Plus hned za dveřmi byly schody, které jsem s jednokočárem zvládala celkem v pohodě, s dvojkočárem mi to moc nešlo.

Nicméně, kamarádka se stejným nastavením jako vy (starší a mladší dítko s malým věkovým rozdílem) to zvažovala stejně, rozhodla se pro dvojkočár a pochvaluje si ho. Koupila TFK joggster X.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    RYNA: mam EW a spokojenost , skvela ovladatelnost a projedes tam kde inv. vozik.
    kdyby ses nahodou rozhodla po EW prodavam zakladni variantu ( sportak ) i korbicky.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    RYNA: mela jsem bumbleride a maximalni spokojenost, z druhe ruky jako novy za 8tisic, velky kos bez prekazek, polohovani do uplneho sedu, oddelena madla i nanozniky, zvedani na nohy, vesli jsme se do 80 dveri
    ted mam phil a ted pro sourozence a taky docela dobre (to bych pro sourozence volila spis, pro dvojcata dobry, kdyz je to jak u nas a to je dost netradicni)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    RYNA: mame dvojcata a kocar easy walker. Bydlime v Praze v panelaku a vyberu kocaru nelituji. Pravidelne jezdim mhd (hlavne metrem a autobusem), ze zacatku jsem si vybirala prestupy s vytahem, ale casem jsem se naucila jezdit po eskalatorech. Nakupy nikdy nebyly problem, nejezdim moc autem, takze s kocarem nakupuju casto, ma pomerne velkej uloznej prostor. Kocar nechavame v byte na chodbe, naucili jsme se ho obchazet. A jezdime hodne mimo Prahu a teren kocar taky zvlada dobre. Chodila jsem s nim i behat.
    RYNA
    RYNA --- ---
    Ahoj, podělily byste se prosím se mnou o zkušenosti s dvojkočáry? Nečekáme sice dvojčata, jen budeme mít děti brzy po sobě, což možná dost mění situaci, dvojkočár nicméně potřebujeme a nemůžeme se momentálně rozhodnout, zda zvolit široký (typu Bumbleride Indie Twin nebo Easywalker Duo) nebo "dvoupatrový" (typu Phil and Teds). Tíhneme k první variantě, bydlíme ale v Praze a po centru se pohybujeme hodně, máme málo úložného prostoru na kočárek v činžáku atd. takže nevím, jak moc si tím zkomplikujeme život. Mohl by mi prosím někdo v podobné situaci (tj. se dvěma dětmi ve městě) napsat, s jakými konkrétními překážkami/nevýhodami se u tohoto typu dvojkočáru setkal (a zda by případně příště volil jinak)? Mockrát děkuju!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jj, byl super, je to az k neuvereni, ze to jsou 2 roky, co jsme ho meli :)
    PALYSO
    PALYSO --- ---
    PALYSO: Nechám to tady pár dní ležet :) a potom půjde na nyxí tržiště.
    PALYSO
    PALYSO --- ---
    LORAIN: tuším že to asi bude on, a doufám že ještě dále poslouží :o)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam