• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    JUGI: holky maj boží trička :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: spousta veci je dedenych, takze obcas je o neco trenice, ale jinak ma kazda jiny vkus. Takze pohoda. Treba ted sem kupovala rukavice baleni po 2 jedny ruzove a druhe modre, v pohode si to rozdelily
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    SUCUBIS: jasny, to bylo mysleny tak, ze kazdy ma jiny naroky a pozadavky ;)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    DUFFKA: hele kazdy to mame jinak, ja v tom kocaru delala nakupy, ze by to chlap domu neodtahl, nemela jsem problem tam narvat cokoliv (ani 15 krabic nutrilonu), k tomu kluci se od chvilky co se naucili pohnout z mista perou jak psiska, takze kdyby meli mit jen 1mm mista v kocarku spolecny, tak se mi domlatej i venku, k tomu Vojta ma trosku jine naroky co se tyce prikryti nez normalni deti
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    SUCUBIS: Me teda kos prijde opravdu velkej a vejde se tam velky nakup... polohovani nohou jsem dokoupila od pani, co vyrabi, spolecne madlo a nanoznik neni problem ani ted v temer 2,5letech... Jedine co, tak to polohovani zad na zip bylo v dobe, kdy jeste v kocaru spaly, slozitejsi... ale jinak za me fakt skvelej kocar!
    JUGI
    JUGI --- ---
    Dnes byly vyjimecne stejne. Maminkator naridil.

JUGI
    JUGI --- ---
    LORAIN: holky chteji byt podobne, trochu jine treba vzorem nebo barvou. Ne zase ale moc, aby nebyly zase kazda uplne odlisna a nekdy se i o ten kus obleceni poperou a jsou na sebe jak vlcata. Maminka se snazi kupovat jim stejne nebo podobne obleceni, ja se snazim je odlisovat. Nedivim se, ze v tom maji obcas hokej :)

LORAIN
    LORAIN --- ---
    A když už jsem tu, ještě se zeptám na náš současný "problém". Kluci by nejraději měli všechno stejné. Většinou jsou ochotní akceptovat rozdílné barvy. Chodí ponejvíc tak, že mají stejné věci v jiných barvách, i když někdy je o atraktivnější barvu rvačka. Typově chtějí mít všechno stejné. Což je debilní už proto, že něco by mohli zdědit po starším synovi, ale málokdy se mi podaří to dokoupit podruhé v jiné barvě.
    Chodí vaše děti stejně nebo jinak? Jak to chcete vy a co chtějí ony? :-)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    RYNA: Jo a polohování zad u Mountain buggy bylo mnohem líp řešené než u toho TFK (kde jsou zipy a tudíž možné asi tři polohy).
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    RYNA: My jsme měli Mountain buggy u tchánů a na horách. Byl bezva, jezdilo se s ním parádně. Jen teda měl hlubokou korbu spojenou - tj. nebylo možné dát jednu korbu a vedle sporťák. Pak ta korba byla hodně otevřená a dost blbě skladná (třeba na převoz autem). Srovnání mám s TFK Joggster, který měl tu výhodu, že korby byly hodně dlouhé a dost uzavřené plus má neocenitelné kotoučové brzdy, což je u dvojčat a v terénu fakt super věc!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: kosiky em mela v pohode, jak byli dva nikdy nebyl myly ani s nakupem UM pro obe ani pri vyletech, presedlani na jednokocar byl horor, ten kosik byl proste mini. Spolecne madlo ani spolecny nanoznik nikdy nebyl problem, ale je fakt ze sme ho prestali pouzivat loni kdyz jim byl rok a pul. Mozna pouzivat ho dyl tak bych treba prisla na neco v cem byl s nim problem. U palacaku sem potkavala maminku s dvojkama co meli kocarek jine znacky / bohuzel nevim jake / a ta porad nadava ze ma sice velkej kosik a deti maj pohodli, ale nikde neprojede, je to tank, proste mega kocar ( mel 85 na sirku ) furt nadavala ze nevybrala EW .
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Polohování zad jsem v životě nepoužila, kluci to nenáviděli, tím pádem ani polohování nožiček mi nijak nechybělo a to madlo jsem měla na kočáře asi měsíc, a přišlo mi taky celkem zbytečný.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    RYNA: ja mela bumbleride a to je tak uzasny kocarek, ze jsem ho malem obrecela, kdyz sel o dum dal, EW mi prisel jak modni vlna, je strasne neprakticky (maly kos uprostred deleny tyci, nohy se nedaji polohovat, spolecne madlo, spolecny nanoznik, jen 2 polohy zad - aspon ty, co jsem vidala v dobe, kdy jsem se rozhodovala pro kocarek ja)
    RYNA
    RYNA --- ---
    Vy tady všichni máte ty Easywalkery - já mám aktuálně dobré nabídky na Bumbleride Indie Twin a taky Mountain Buggy Duet - máte někdo srovnání? Zejména ten Bumbleride je mi sympatický
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    ahoj, budu mít na prodej použitý easywalker modré barvy, spoustu příslušenství za rozumnou cenu, víc info pošta
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    RYNA: i ty nejmensi vytahy v metru bez problemu, teda je to na milimetry a jde to... problem by mohly byt nejake stare domovni vytahy na delku...

Jinak my planujem prodej easy walkera - sportak + korbicky na leden/unor, kdyby mel nekdo zajem...
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    LUCKYSWEETY: ono se to nezda, ale ty kocary jsou vetsinou delany na 80kovy dvere a fakt jima projedou. Nerikam, ze do kazdy minivecerky, ale do vsech beznych supermarketu, drogerii a jinych obchodu fakt bez problemu...
    RYNA
    RYNA --- ---
    ANNNA: Já úplně chápu tu praktičnost do města, ale jinak se mi nelíbí, že to nejde sklápět. Naše dítě je (zatím) schopné v kočárku spát i tři hodiny v kuse a tohle si neumím představit.
    LUCKYSWEETY: No, do večerek se s kočárem nehrnu :). Já vůbec s dítětem dost nerada nakupuju. Nicméně máme v současnosti už tak dost velký terénní kočárek - je široký skoro 70 cm, tak mi přijde, že oproti tomu 76 cm širokému dvojkočáru už to takový rozdíl být nemůže. Ale možná zapláču u prvního výtahu.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    RYNA: Nevim, kam po centru chodíš, ale ja bych s dvojkocarem nevjela do jedinyho obchodu mi přijde. (Mala Strana/Starý město)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    RYNA: Kamarádka s dětmi rychle po sobě si hodně pochvalovala právě naopak Phil a Teds - dokud bylo mladší "vánočka", vozilo se dole a starší nahoře ve sporťáku. Jak děti poporostly, mladší šlo nahoru do sporťáku a starší dolů, kam už si lezlo a vylejzalo zcela samostatně podle bolavosti nožiček :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam