• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    ELIS
    ELIS --- ---
    HANELA: To potěší. Já teda poslední dny potkávám v MHD zvýšené množství vynervovaných rodičů, co po svých dětech štěkají, ne-li přímo řvou:( Holt začaly prázdniny.
    HANELA
    HANELA --- ---
    Dneska jsem jela v metru se čtyřmi z českých patercat.
    Musím říci, že málokdy vidím takové hezké chování, pateticky řečeno laskyplne, rodičů k dětem.
    Maminka byla jak madona :-)
    RYNA
    RYNA --- ---
    KACHNY: Hehe, my jsme se minule vešli do dveří úplně na milimetr a nějakým zázrakem ten koráb celý prošel. O něco horší byl při nechvalně známé cestě z Prahy do Budějic přestup na náhradní autobusovou dopravu. Tam se prostě vůbec nepočítalo s tím, že by v celém vlaku mohl být někdo s kolem či kočárkem. No comment. Mimina to ten den zvládla jako zázrakem úplně ukázkově, ale my jsme byli z těch neustálých nervů úplně vyflusaní :)
    No, každopádně po aktuální zkušenosti s italskými drahami na ty české přestávám plivat špínu.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    RYNA: tos mi pripomnela jak jsme pri ceste vlakem z vyletu museli rozmontovat celej kocar abychom se vubec dostali dovnitr :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    LORAIN: My auto zatím nemáme, takže jezdíme fakt všude - ale nepopírám, že místy je to fakt dobrodružství! Po zkušenostech s dvojkočárem v českých drahách se všude snažíme brát jednokočáry nebo jezdím (pokud jsem sama) jenom po ověřených trasách. Ne že bych teda zejména ve vlaku nezažila i pár hustých chvilek, obecně musím ale přiznat, že mě tenhle způsob cestování i jistého nepohodlí vlastně baví :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    RYNA: Ano, byli jsme autem a pohybovali se po nábřeží a v centru.
    Přiznám se, že hromadnou dopravu s dvojčecím kočárem jsem si ráda odpustila i u nás. Obzvlášť pak po třech marných pokusech narvat se s dvojčecím kočárem ve špičce do vlaku PID. Jsem skutečně ráda, že kočárové období je za námi.
    RYNA
    RYNA --- ---
    LORAIN: My jsme se nakonec po zvážení rozhodli nechat dvojkočár doma a vzít dva single kočáry - ukázalo se to jako správné řešení. Pokud jste byli v Janově autem a prošli jste se centrem nebo po přístavu, chápu, že se asi s dvojkočárem projet dalo, všude jinde by to ale bylo totální peklo. My jsme byli bez auta, takže jsme jezdili vlaky, mhd, lanovkami, výtahy a pohybovali se pěšky po janovských úzkých chodníčcích a ani ty jednokočárky se leckam nevešly. To město prostě není na kočárky vůbec stavěné. Mám poučení pro příští cestování do zahraničí, dvojmamut prostě zůstane doma :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ja bych tomu videl cenu pod dvacet, takova batovka. ten samy komplet jsme pred lety kupovali za 17k...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TK_: doporucuju prodavat jednotlive, snazila sem se prodat komplet za podobnou cenu pul roku, pak po castech a podarilo se , ale bohuzel levneji. Kupovali ho jako sourozenecky, nebo nekde koupili levneji verzi sportak a kupovali jen korby.
    TK_
    TK_ --- ---
    Kdybyste někdo potřeboval kočár, nebo věděl o někom kdo potřebuje, tak máme na prodej jednoho krasavce.
    Easywalker duo, - 22000 Kč | Dětský bazar | ModryKonik.cz
    https://www.modrykonik.cz/market/dvojcata-potreby-kocarek-autosedacka/cpvxml/easywalker-duo/
    O ceně se dá jednat.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Nenašel by se mezi vámi někdo?
    Studenti FAMU shání na natáčení filmu jednovaječná dvojčata – dívky 5–10 let, severského typu, nejlépe blonďaté. Jedná se o klauzurní cvičení na FAMU, které se točí na 16´mm film. Půjde o krátké záběry v zajímavém prostředí (Praha) jako je botanická zahrada, Matějská, ZOO, domov či bazén jak si dvojčata hrají. Časově by to mělo být poměrně přizpůsobivé, v součtu by se jednalo zhruba o jeden až dva dny natáčení, které potřebují mít hotové do 10. 6. 2017
    Kontakt na studenta: Krystof.hluze@gmail.com
    721036219
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    RYNA: vloni jsme byli v Janově s dvojčaty asi dva dny. V akváriu apod. Žádné problémy jiné než u nás si nevybavuji. Ale měli jsme s sebou rozhodně už jen golfky.
    RYNA
    RYNA --- ---
    SUCUBIS: Já jsem s naším kočárem spokojená, české vlaky znám, jen mě zajímají zkušenosti ze zahraničí.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    RYNA: vlak znám jen ten český. Klasický problém nastoupit i s golfkama. Nízkopodlažní mají vrata i na dvojkočár. Osobně jsem zrušila dvojčecí kočár už jen kvůli cestě do lázní a přesedlala na sourozeneckou trojkolku. Za mě určitě nejlepší možná varianta co mi mohla napadnout. Mám ho z druhé ruky a nelituju.
    PHIL & TEDS VIBE3 2016 Sourozenecký kočárek s double KIT | BABY DRÁČEK
    http://www.babydracek.com/...plnky/phil-teds-vibe3-2016-sourozenecky-kocarek-s-double-kit?3616x14527
    RYNA
    RYNA --- ---
    Ahoj, ráda bych se zeptala, jaké máte zkušenosti s cestováním s dvojkočárem do zahraničí?
    Už jsem se během tří měsíců používání naučila orientovat v českém městském prostoru a mám odhad, kudy projedu a kudy ne. Teď ale plánujeme cestu do Itálie (konkrétně do Janova) a já nevím, zda dvojkočár není malá sebevražda a zda není jednodušší tahat se se dvěma jednokočáry. Plánujeme běžný prázdninový provoz, takže cesty po městě, procházky po historickém centru, muzea, kavárny, ale taky cesty mhd a třeba vlakem. Kdybyste k tomu měl někdo nějakou vlastní zkušenost, budu ráda. Díky!
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Vždy, když čtu články o tom, jak je soupeření mezi dětmi škodlivé a jak je naprosto nepřirozené a kdesi cosi, říkám si, že autor článku neměl děti. Rozhodně neměl dvojčata.

- Víš, kolik je moje pistole? Devadesát. -
    - Hm. A víš, jak střílí moje pistole? Na věky věků! -

Kam na to chodí fakt netuším :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    a toto jste uz videli ?
    https://www.facebook.com/...75424413834.1073741829.1125209744187069/1425656580809049/?type=3&theater

jinak me nasi kluci neprijdou ani podobni, Vojta se podoba do starsiho brachy a u Stepky to dost zkresluje ten hydrocefalus, jednovajky bych vazne nerekla :D
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    NABIS: My jsme teda nijak velkou termosku nepotřebovali. Měla jsem v lahvičkách vodu studenou a tou termoskovou jsem ji jen ohřívala na potřebnou teplotu, a bylo to třeba dva díly studené na jeden horké, takže mi v pohodě stačila půllitrovka i na dvě krmení.
    A tipla bych, že to rozkojíte, budeš-li to zkoušet. V nemocnici mi poradili lahvičky i dudlíky, že kterých to neteklo vyloženě samo, takže to klukům nepřišlo o tolik jednodušší než kojení a dali to pak bezvadně.
    hodně sil přeju!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam