• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIMalá bydlení ☼ žijme nezávisle ♫♪☺◄◄ neobvyklá obydlí ►► Jak žít ve zdravém prostředí a hlavně, co s hovnama? ☼☺☺
    KYO
    KYO --- ---
    jednou si postavim svuj maly Hobitin, vim to!
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    GREGI: tohle sou super kamna, vypadaj jak ze starýho barelu od piva, taky jsem chtěl takový vyrábět, ale bohužel jsem už nesehnal z nerezu, vše je hliník.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tohle me fakt bavi!!










    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    SWT
    SWT --- ---
    GREGI: Njn, mě teda ty hustoalternativněnezávislý příspěvky Klauna teda taky moc nejedou do noty. Dokud tady byly věci na úrovni jistýho civilizačního standardu tak OK, ale bezďárny (pardon, chtěl jsem vlastně napsat protestanti a nonkonformisti) a rifle stažený stříbrnou páskou - to není můj šálek čaje, na promazávání bych reagoval mírně kladně :))

    GREGI: Tak pokud netrváš na značce tak v zásadě se to dá asi vyrobit relativně jednoduše.
    GREGI
    GREGI --- ---
    SWT: jj cetl sem ted stranky vyrobce http://www.kamna-bullerjan.cz/ a tam pisou ze trubky sou z vetsiny povrchu uvnitr... jen ta cena je docela vysoka!:)
    SWT
    SWT --- ---
    GREGI: Tyhle kamna fungujou bezvadně, nevím, jestli to byly vysloveně konkrétní tyhle, ale ty, co jsem já viděl v chodu měly ty trubky zapuštěný takže byly zevnitř v zásadě přímo ohřívaný plamenem. Nezdá se to, ale tenhle systém horkovzušnýho výměníku funguje nezvykle efektivně.
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    !!!

    zase to tu klidnete jo!:D rozhodne to tu neni diskuze pro bezdomovce a drevo a dalsi veci si clovek muze kupovat! takze plz nikoho tady nikdo za nic neodsuzujte okey?

    !!!
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    FURYAN: já taky ne, co máš z toho.) ale ani nemám ty ambice. a vzhledem k tomu, že dřevo u nás dělá muž a tchán, a já jsem na to líná, asi bych se měla odstěhovat do paneláku.) a ó hrůzo, většinu dřeva kupujeme.)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    CLOWN: Tak ty sou uplne senzační!!!!
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Jak to prohlizim, smekam, ja bych tohle nedal ani smykem. Nejsem nejaka extra citlivka, jezdil jsem na cundr pod sirak, palil klesti a varil caje z jehlici, coz o to... :) ale dneska jsem ten typ, co dojede autem na ropu k chatce, kterou si nechal profesionalne postavit vypit svou sklenicky jamesona, dat si cigo, a pak se vecer ve vytopene chaticce prituli k prituli ;) ...no, asi nezapadnu :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    CLOWN: jo to chapu ale ne na vsechno ma clovek doma nastroje;)
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    GREGI: to je jasné že to jde, já jsem jen takovej ten diy co když si to nepostavim tak to nemam rád:D
    GREGI
    GREGI --- ---
    CLOWN: tak asi to fakt de:)) dokonce tady v cr
    Dutch goulash | Bullerjan woodstove cooking | Vařit na Bullerjanu - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=F_TFfvqnh68
    GREGI
    GREGI --- ---
    CLOWN: jo nad vyuzitimn rost. oleje sem taky premejslel tak sem rad ze ma myslenka nebyla nemozna:) pak uz jen sehnat restauraci kde se ho radi zbavej a clovek je vysmatej... no tak kdyz budes mi taky nejaky nacrty tak sup sem s nema:)
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    Hodně sme používali centrálu naftovou(rostlinej olej) která poháněla dva dvacetčtyři voltový kamionový alternátory co kolem hodiny zvládli nabíd batterky na celej den a noc s pomocí čtyř 150a solárů a větrného mlína, sme si i dovolili pěstovat trávu pod lampou a ještě hrát playstation... holt mi bylo 18 v té době takže playstation a tráva byli fakt důležitý...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam