• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIMalá bydlení ☼ žijme nezávisle ♫♪☺◄◄ neobvyklá obydlí ►► Jak žít ve zdravém prostředí a hlavně, co s hovnama? ☼☺☺
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    tak kuci bylo to fajn ale de se zase resit bydleni oki?:)
    SWT
    SWT --- ---
    CLOWN: Hele v poho, to co jsem psal já bylo o tom, že to není můj šálek čaje. Co se týče těch lepenejch kalhot (o tom jsem psal já) tak zase je to o tom, že mi to už přijde moc "low" - opět na můj vkus, prostě řekněme že "sám sobě si stojím za to, abych si koupil kalhoty". Beru to tak, že *z mýho pohledu* nemáš dost sebeúcty. Podotýkám, že to je o osobních hodnotách, neříkám, že já jsem ten správnej a ty ten špatnej, jen máme věci jinak nastavený a ty by jsi se zase ošklíbal nad některýma mejma hodnotama/názorama.
    A ten příspěvek jsem sem psal proto, že jsem chtěl vyjádřit podporu tomu, aby zde zůstala diskuse a obrázky s určitou - dle mých měřítek - civilizační úrovní. Když to posunu trochu do jiný roviny tak v českým klubu o jídle se bude bude řešit vepřový, hovězí, kuře ale pokud tam někdo začne řešit zpracování psů a koček, tak většina z toho nebude mít příjemný pocity, byť principielně závadný maso to není.
    Plus teda mám averzi k lidem, co neuměj česky *A* nestyděj se za to.
    Snad jsem to napsal aspoň trochu pochopitelně.
    HUMR
    HUMR --- ---
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    eco-jobs: Organisation: Sunseed Desert Technology
    http://www.eco-jobs.info/en/organisation/sunseed_desert_technology/

    tady kdyžtak něco pro ty eco, byl jsem tam asi měsít po té co jsme to s kamarády jen tak náhodou našli..... Dá se tam zajet a docela se inspirovat jak to všechno fungeja a tak podobně...

    Sunseed Desert Technology
    http://www.sunseed.org.uk/
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    Jinak se všem omlouvám, že si to berete tak osobně. Asi jsem moc velkej bohém, a i když jsem dost mladej ještě tak jsem si prožil dost, od bydlení na různejch statcích který táta pracně zrekonstruval do krásnejch praktickejch obidlí tak přes kontejnery a protesty na stromech, náklaďáky, až po vilu z vířivkou a šesti autama v garaži. Ale sám jsem si v životě přišel na jednu věc, čím jednoduší bydlení tím i jednoduší život. Měě už prostě serou peníze, vyděl jsem děťi z gambie který neměli nic jiného než chatrč z odpadků, nebo jiná místa. To že jsem zaslal ty obrázky tak jsem chtěl jen naznačit jaké skušnosti mám. Byl jsem se i podívat ve francii na barák čistě z reciklovanejch materialů a uplně nezavislý na vnějších zdrojích, a ten tam dokonce ani neměl kamna, na jihu španělska je celá vesnice kde takhle žijou, dokonce i češi.

    A prosim vás, co vám vadí na tom že si lepim kalhoty gaffou??????
    KYO
    KYO --- ---
    jednou si postavim svuj maly Hobitin, vim to!
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    GREGI: tohle sou super kamna, vypadaj jak ze starýho barelu od piva, taky jsem chtěl takový vyrábět, ale bohužel jsem už nesehnal z nerezu, vše je hliník.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tohle me fakt bavi!!










    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    SWT
    SWT --- ---
    GREGI: Njn, mě teda ty hustoalternativněnezávislý příspěvky Klauna teda taky moc nejedou do noty. Dokud tady byly věci na úrovni jistýho civilizačního standardu tak OK, ale bezďárny (pardon, chtěl jsem vlastně napsat protestanti a nonkonformisti) a rifle stažený stříbrnou páskou - to není můj šálek čaje, na promazávání bych reagoval mírně kladně :))

    GREGI: Tak pokud netrváš na značce tak v zásadě se to dá asi vyrobit relativně jednoduše.
    GREGI
    GREGI --- ---
    SWT: jj cetl sem ted stranky vyrobce http://www.kamna-bullerjan.cz/ a tam pisou ze trubky sou z vetsiny povrchu uvnitr... jen ta cena je docela vysoka!:)
    SWT
    SWT --- ---
    GREGI: Tyhle kamna fungujou bezvadně, nevím, jestli to byly vysloveně konkrétní tyhle, ale ty, co jsem já viděl v chodu měly ty trubky zapuštěný takže byly zevnitř v zásadě přímo ohřívaný plamenem. Nezdá se to, ale tenhle systém horkovzušnýho výměníku funguje nezvykle efektivně.
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    !!!

    zase to tu klidnete jo!:D rozhodne to tu neni diskuze pro bezdomovce a drevo a dalsi veci si clovek muze kupovat! takze plz nikoho tady nikdo za nic neodsuzujte okey?

    !!!
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    FURYAN: já taky ne, co máš z toho.) ale ani nemám ty ambice. a vzhledem k tomu, že dřevo u nás dělá muž a tchán, a já jsem na to líná, asi bych se měla odstěhovat do paneláku.) a ó hrůzo, většinu dřeva kupujeme.)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    CLOWN: Tak ty sou uplne senzační!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam