MASOO: me se spi dobre, dekuji :)
chapu ze ty veci o kterych tu mluvim jsou neprijemne, ale ja si je nevymyslel :)
naopak, rad bych se dobral k nejakemu reseni, ktere bude vyhovovat i pred urady takovym zpusobem, aby az bude stavba hotova, tak je hotova a ja uz kvuli tomu nebudu muset nikde nic obihat, zarizovat, vysvetlovat. nebo neco upravovat kvuli kontrole. nebo lhat. a predevsim se spolehat na to, ze na mne nikdo neprijde.
to vsechno povazuju za uplne zbytecne cinnosti, ktere mne jen zdrzuji od toho abych se mohl venovat svym zalezitostem, coz je hlavni duvod toho, proc me zajimaji levne alternativy pod pul milionu korun. ale nezajimaji mne reseni nacerno, to je OK na prechodnou dobu dejme tomu, ale jinak to povazuju za neperspektivni.
tady by nekdo mohl zase namitnout, ze moc myslim na budoucnost, a na to ja odpovidam, ze nevidim problem v tom mit jistotu ze nasledujicich 10 let mam kde spat. taky mluvim z vlastni zkusenosti, vzdycky jsem to tak nemel, ze jsem vedel kde slozim vecer kosti, a i kdyz to bylo dobrodruzne, po nejake dobe jsem toho mel plne zuby.