77WHITE: se strarym dedou truhlarem mam uz sve zkusenosti. Znacne negativni. Pro me riskantni pocin, pokud nechci stres a nepredvidatelny vysledek. Muj otec jeste chodi do prace, takze nema moc cas, a zadne dalsi otroky nemam. Nehledam dobrodince, ale cloveka, co umi remeslo, uz neco postavil a vezme to jako job, kterej udela kvalitně za penize, na kterych se dohodneme. hodlam v tom pristich x let zit a investovat penize, takze nehledam experimentatora, ktery "si bude neco zkouset". A z toho duvodu chci, aby ten clovek mel a) vlastni rodinu, pokud je to "domaci kutil" b) stavel uz maly domek pro nejakou rodinu, pokud je to zivnostnik. A to z prekvapiveho duvodu. Chci v tom v case budoucim bydlet s rodinou! A ono neco jineho je predstavovat si, jake to je bydlet s malymi detmi v malem domku a neco jineho je to zit. Clovek pak o spouste veci uvazuje jinak. To jsou proste fakta, nevidim v tom nic divneho.
MAR_TINA: psala jsem, ze mapuju moznosti. Na nyxu je spousta sikovnych lidi, nebo maji sikovne kamarady a zatimco mi tu pisete LOL a LOL LOL, tak mi jeden clovek poslal odkaz na sveho znameho, za coz mu dik. Videla jsem na nyxu par fotek autorskych malych obydli pri kterych mi padala celist a tekla slina. Je tvoje interpretace, ze hledam pouze na nyxu, nikoli moje realita.
Nejak nechapu, co nektere z vas motivuje do me prudit a smat se mi, ze si chci nechat postavit male obydli, kdyz sama to nezvladnu - leda dilci casti pod dohledem, např. štukovat umim docela dobře - skoda ze to v tomto pripade nevyuziju - takze co se tyce manualni zrucnosit nejsem zadna lama a leccos se naucim (nebo je vazne tak smesne ptat se v auditku malych obydli, jestli tu nekdo nema zkusenosti se stavbou malych obydli a neudelal by to za prachy... ???) Nebudu cekat, jestli se nahodou nekde neobjevi princ na bilem koni, se kterym budeme spolecne budovat hnizdecko lasky a usmivat se na sebe pri mereni fosen. Chci bydlet pristi rok, ne "jednou". kdyz jsem o tom kdysi uvazovala s milym, predstavovala jsem si to samozrejme jinak, romanticky, diy. Situace se zmenila, ted se na to divam vic realisticky a hlavne uz jsem malo mlada a moc rozhodla, abych uvazovala v casovem horizontu "jednou". To je cely.
JESSE_MORENO: mam pocit, ze me tlacis do obhajoby, je mi to hodne neprijemne, vubec nechapu, jaky cil sledujes. Mysli si co chces. To, co pises o me, plati dost mozna o tobe. Ja napsala poptavku, ktera by se samozrejme dale konkretizovala s konkretnim clovekem. Povidat si chces asi spis ty. Treba o nezakopane cisticce. Sorry, ale jak se ti branim, tak me to nuti utocit, nechci se takto bavit, takze jestli se mi smejes, smej se, ale pis prosim vecne, bez domnenek o tom, jaka jsem nebo nejsem.
DENDROBATA: no...mam maringotku, ze ktery by se dalo vzit spousta materialu vcetne podvozku. To by zalezelo, jak by to vychazelo financne, ale spis na kolech ne-e. Podminka je, aby se to dalo rozebrat, nebo cely nalozit na podval a stehovat.