TSOH: něco bude, teď tam nejsem, protože mám technologickou přestávku-už měsíc čekám na dodávku krytiny. Chtěl jsem tmavě zelenou, tak se mi to asi vymstilo :-(
Jinak tu co stavim teď, ta bude tak trochu specifická tím že je offgrid, ale jinak se bude jednat o takovou velmi dobře zaizolovanou garsonku v přírodě. První takovou bych měl začít v půlce listopadu abych ji do konce prosince stihnul dodělat, ale nevim nevim. Možná začnu až se vrátim v březnu ze španělska.
Plánuju u Berouna zkusit vytvořit takovou mini komunitu-osadu takovýchto podobných malých staveb, tak tam bude fotek asi dost :-) Problém je, že lidi který bych tam chtěl většinou nemaj peníze na pozemek, takže se to pak těžko realizuje :-( Něco chci udělat formou testovacího bydlení na pronájem, aby si to případní budoucí sousedé vyzkoušeli, ale je v tom potřeba dost prostředků a nadšených lidí. Taky bych rád aby se přidalo i více různých stavitelů, aby ty stavby byli co nejrozmanitější.
V ideálním případě který asi nikdy nenastane by se případní zájemci o takovéto bydlení mohli podílet na stavbě někoho jiného a pak by se to vyměnilo. Tím by se dost snížili náklady. Protože by se to ti lidé rychleji naučili a pak by to lépe odsejpalo...