CUKI: pokud vyřešíš aby ty trubky kterými to půjde nebyly stále špinavé tak to bude zajímavý. Navíc nesmrdí to jen řádně zasypáno krycím materiálem, což u kyblíku vidíš u nějaké vzdálené nádoby na konci trubky to je o něco horší, ale taky se to dá tam třeba jednou za týden dojít kouknout. Jinak z toho může taky být klasický suchý záchod akorát doplněný o trubku.
Pokud chceš přidat nějaký urychlovač kompostu, tak proč ne, já si sice myslím, že to je zbytečné, ale já tvůj kompost používat nebudu tak to je plně na tobě.
CUKI:to co popisuju jsou neseparační, separovaní moči je podle mě zbytečné a při praktickém používání to bylo spíše na škodu, "lapač" moči se zacpával pilinami, navíc byl trochu starší a smrděl i přes oplachování.
Podle mého ty malé kbelíky mají smysl, ale chce jich to mít víc. Rozhodně bych si nepřál, abych tu měl návštěvu a musel jít vynést kbelík, protože ho naplnily za jeden den. Další podmínka, je že musí mít víko. Naplníš, dáš bokem, zavřeš a pod záchod dáš nový(musí tam zapadnout, vrch kyblíku, pod spodek dřevěné desky záchodu). Teď bych ti kecal kolik měli ty kbelíky co jsem zažil takhle po různu, jestli by 30,40, nebo 50. Ale jsou příliš velký aby si je nesl v jedné ruce a musíš to jít vynést obouruč a držet to před sebou. Ty 10-12, zavřeš víkem, bafneš do každé ruky jeden a jdeš. A zároveň více kbelíku zabraňuje tomu aby byli plné v nejnevhodnější dobu.