CUKI: jasne, ale argument, ze budu plejtvat vodou, protoze nez mi potece tepla, tak to bude trvat par vterin, to uz mi prijde fakt nesmysl.
treba argument se zakladou deskou beru, ale s tim, ze ja osobne nechci mit barak pul metru nad zemi, takze bych volil ji
a hlavne, ja nebudu mit az tak moc katalogovy dum, mame tam zmeny dispozic aby nam to presne vyhovovalo.
ty taky neber moje odpovedi jako utoky, ale jsem zvylky vest diskuzi argujmenty. kdyz s necim nesouhlasim, napisu to a napisu taky proc.pokud mi z toho vyleze ze 80% argumentu co tu zaznelo neni pro me relevantni nebo (aspon dle zkusenosti obyvatel tech domu) uplne neplati, tak proste nepokladam ty rady za hodnotne. ano sem programator a tedy mam blizko k vecem jako logika a dukazy, pokud neco nesedi, tak to tak vyhodnotim. mozna je to chladne, ale tak je to dum pro me a pro mou zenu. proc by to melo byt nejak jinak ? my se s zenou naic naprosto perfektne schodneme.
porad mi z toho bohuzel nevylejza potreba architekta.
dum jsme rozsirili a zmenili dispozice a ted nam presne vyhovuji. ano muze byt lepsi mit instalace v jedne rovine ale jakou zasadni vyhodu krome rychlejsi teple to prinasi aby se to muselo resit ? Mozna nejaky jiny rozlozeni mistnosti, ale takhle je to proste presne jak to potrebujeme.
mozna bychom tedy usetrili, kdybychom meli architekta, ale je to skutecne pravda ? zapocitas do toho usetreni i muj cas, ktery bych tomu musel venovat aby to nedopadlo ve skutecnosti jeste hur ?