ROLEX: Určitě může, jen to vnímám jako škodu, že ten účel té stavby to dílo nepodtrhuje. :-(
Já třeba ten 3d tisk vnímám jako něco co dokáže ušetřit materiál, tím že se použije efektivněji. Tady to dost postrádá smysl. Tohle už jsem totiž někde viděl asi před rokem možná i víc. Byl o tom celej článek. A v každé druhé větě bylo jak je to super udržitelná architektura a bla bla bla a pak z nich vypadlo, že ten krb se ani nedá používat. Celé je to postavené na děsivě složitých základech. Vše potřebovalo velké množství techniky a převozu materiálů na velkou dálku.
Přitom to stejnou technologií šlo udělat mnohem jednodušeji a subtilněji když už to má být ta udržitelná architektura.
Ale zajímavej designovej kus je třeba ten dřez co tu není na fotce (voda ale taky není vyřešena).
Prostě když si vezmu jak složitý je to postavit. Museli to nakonec obestavět celé lešením se kterým nepočítali. Jen to rozporcování toho dřeva musí dát fakt zabrat. A to se opravdu povedlo. Ale jako celek mi to prostě přijde marné :-(