tak za mě: po Bořeticích jsem byl DALEKO víc vyřízenej než po Monínci, ale to bylo asi tím, že jsem měl oba večery před závodem firemní párty, spal jen pár hodin a měl už v pátek slušný křeče v lejtku. Nástup v 10:15, registraci jsem stihnul tak-tak. Začátek závodu byl oproti Monínci krásně příjemnej, mírnej kopeček. Vystřízlivění přišlo na hrazdě, na kterou jsem se vrhnul hnedka po seběhu z kopce a v podstatě hned spadnul, takže za 30. Pak už jsem si takticky před překážkou vždy trochu oddychnul. Pytle mě překvapily, že za jedním kopečkem se skrýval druhý :) Lezecká stěna v pohodě, když nebyla zamatlaná, byla to příjemná překážka. Pneumatiky byly větší nuda než jsem čekal. Na síti mě pobavila jedna dívčina, která vylezla nahoru a pak volala, co má dělat :) tak jsme jí poradili kam má dát ruku nohu atd. Brod potokem byl hnus, smrad :) Lana -- tam jsem si vybral nějaký co mělo poslední uzel dost nízko, tak byla ve mě nahoře malá dušička :) Ostnáč -- paráda, leháro, oproti Monínci. Mýdlová stěna -- ve vlně co jsem běžel si ještě nikdo nepomáhal, ani mě to v tu chvíli vůbec nenapadlo, takže tam rozhodčí volala "rovnou si běžte na angličáky, nemá to cenu, všichni spadli". Všichni fakt padali dolů. Mně se podařilo nahoru strčit nohu a zaklínit ji do mezery a pak jsem se k ní nějak přitáhl a dal to. No a oštěp jsem zas nedal. Haluz.
Čekal jsem na lanech a na mýdlový stěně, jinak OK a trasa byla fajn. Myslím že běžet dříve je lepší.
Byl jsem teda dost vymrzlej z tý vody a sprch, takže jsem seděl v autě nabalenej na vyhřívací sedačce a ještě po půl hodině byl ledovej jak smrt.
Celkově vzato pro mě to byl větší zážitek a zábava než v Monínci. Trať mi přišla vyváženější, překážky rovnoměrněji rozprostřené, chvíli běh a hned něco bylo. Počasí perfektní. Jinak doufám že se mi to příště nezkříží s nějakou firemní akcí :)