• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    a ja se jedu podivat na Tough Mudder :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    LIBUSHKA: jo já už vím prolejzka... jsem na ty monkey bars úplně zapomněl. Tam někdo lezl přede mnou se zpocenejma rukama a málem jsem se taky pustil
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    tak za mě: po Bořeticích jsem byl DALEKO víc vyřízenej než po Monínci, ale to bylo asi tím, že jsem měl oba večery před závodem firemní párty, spal jen pár hodin a měl už v pátek slušný křeče v lejtku. Nástup v 10:15, registraci jsem stihnul tak-tak. Začátek závodu byl oproti Monínci krásně příjemnej, mírnej kopeček. Vystřízlivění přišlo na hrazdě, na kterou jsem se vrhnul hnedka po seběhu z kopce a v podstatě hned spadnul, takže za 30. Pak už jsem si takticky před překážkou vždy trochu oddychnul. Pytle mě překvapily, že za jedním kopečkem se skrýval druhý :) Lezecká stěna v pohodě, když nebyla zamatlaná, byla to příjemná překážka. Pneumatiky byly větší nuda než jsem čekal. Na síti mě pobavila jedna dívčina, která vylezla nahoru a pak volala, co má dělat :) tak jsme jí poradili kam má dát ruku nohu atd. Brod potokem byl hnus, smrad :) Lana -- tam jsem si vybral nějaký co mělo poslední uzel dost nízko, tak byla ve mě nahoře malá dušička :) Ostnáč -- paráda, leháro, oproti Monínci. Mýdlová stěna -- ve vlně co jsem běžel si ještě nikdo nepomáhal, ani mě to v tu chvíli vůbec nenapadlo, takže tam rozhodčí volala "rovnou si běžte na angličáky, nemá to cenu, všichni spadli". Všichni fakt padali dolů. Mně se podařilo nahoru strčit nohu a zaklínit ji do mezery a pak jsem se k ní nějak přitáhl a dal to. No a oštěp jsem zas nedal. Haluz.
    Čekal jsem na lanech a na mýdlový stěně, jinak OK a trasa byla fajn. Myslím že běžet dříve je lepší.
    Byl jsem teda dost vymrzlej z tý vody a sprch, takže jsem seděl v autě nabalenej na vyhřívací sedačce a ještě po půl hodině byl ledovej jak smrt.
    Celkově vzato pro mě to byl větší zážitek a zábava než v Monínci. Trať mi přišla vyváženější, překážky rovnoměrněji rozprostřené, chvíli běh a hned něco bylo. Počasí perfektní. Jinak doufám že se mi to příště nezkříží s nějakou firemní akcí :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    Spartan Race - Bořetice 28.9.2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mw5uuPlGc1o&feature=share
    SPECS
    SPECS --- ---
    LIBUSHKA: Určitě ta trať v Monínci byla těžší sama o sobě - vybíhala se sjezdovka a celkově byl ten profil z kopce do kopce. Taky terén, po kterým se běželo, tam byl brutální - kořeny, kameny, potoky. Víc si tam člověk musel dávat pozor, kam došlapuje. Tady se běželo více méně pořád po hezký cestě. Překážky byly podobný, krom tří nebo čtyř více méně to stejný. Ale teď byly myslím si líp rozmístěný - aspoň mně to víc teď bavilo. Oproti Monínci tedy ubyly kopce, zlepšil se povrch, ale přibyla zase voda a do cíle jsem navíc teď dobíhal daleko víc od bahna.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SPECS: vsichni rikaj, ze byl moninec daleko vetsi hc, bylo to kvuli vetsimu kopci nebo kvuli horsim prekazkam?
    SPECS
    SPECS --- ---
    Tak moje dojmy: původně jsem ani nechtěl jet - nachlazení bylo teprve pomalu na ústupu, bez tréninku a věděl jsem, že ta studená voda tomu moc neprospěje. Nakonec jsem se navzdory párhodinovému spánku přemluvil a jel. Ačkoliv jsem šel ve vlně "až" v 11:45, trať byla k mýmu překvapení pořád docela slušná a kromě předposlední překážky se nikde nijak zvlášť nečekalo. Na ní jsem tedy ztratil asi 2 nebo 3 minuty a když jsem viděl, že se fronta nehejbe + bez moci druhých to asi stejně nedám, šel jsem rovnou na angličáky. K mýmu překvapení to byly nakonec jediný, protože oštěp jsem oproti Monínci trefil a stěnu jsem díky tomu, že nebyla od bahna jak v Monínci, taky přelezl. Paradoxně jsem měl nejvíc namále na kladině, kde se mi s mýma Vibram FiveFingers držela rovnováha fakt špatně, a taky na šplhu jsme si docela máknul, protože to lano bylo už hodně slizký. Procentuálně horší výsledek než v Monínci, ale vzhledem ke všemu jsem to čekal. Čas 1:04:43.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    hele kluci mi to vcera cetli ve vypisu vysledku... od ty doby jsem to necekovala :)

    kazdopadne jsme vybihali ve 14:00, coz byl dost prasec uz... a anglicaky jsem delala na ty prolejzacce na zacatku, protoze mi uklouzla ruka a slitla jsem, na konci na lanech (byla moc fronta) a pak jeste tech 50, protoze se mi nechtelo stat frontu ve vode :D
    a vcera jsem se jeste dozvedela, ze jak se tahali ty pytle s piskem, tak jsem si blbka vzala 30ti kilovej pro kluky misto toho lehciho pro holky, protoze jsem nevedela, ze je to rozdeleny, trumbelina :D

    dulezity je, ze jsem dobehla, bylo to poprve a priste to urcite dopadne lip .)) byl to super zazitek na celej zivot a o tom to je ;)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    LIBUSHKA: dost dobrý... bylas o 16,5 vteřiny rychlejší než já!! :)
    v jaký vlně? dělalas angličáky?

    jinak teda na championchip vidím absolutní pořadí 1.-3112. místo... tak nevím, těch 4498 celkový počet závodníků je odkud?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    LIBUSHKA: Super vysledek.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    vybojovala 56. misto z 613 zucastnenych zen, z celkoveho poctu 4498 dobehla jako 797. v case 1:06:16.. myslim, ze dobra prace .)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Počasí bylo perfektní, lepší než v Monínci, příjemně chladno na běh. Bahna bych řek zas tak moc nebylo, ale vody... asi tři brody, jedno jezírko, tři příkopy a 50 m potokem.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    vyslo vam vyborny pocasi, kamosi uz na fb sdileji fotky, hlavne hodne bahna.. :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Tak hotovo, 1:06. Bylo to super, za mě lepší než Monínec, takový pestřejší, přišlo mi že víc překážek... a MNOHEM víc vody. Podrobněji až se vyspím :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    SPECS: bohužel my byli plný
    SPECS
    SPECS --- ---
    Nemá někdo místo v autě ze směru od Brna? Vypadá to, že můj tým se díky úrazům a onemocnění víceméně rozpadl, tak bych rád někomu přispěl na benzín/naftu. Díky!
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: tjn, proto chci dat trifectu a uz to nemuset znova jit ;) a urco tu delsi trasu vyzkousim, pokud bych 20 nedala tak nema smysl tam jit no :) uvidime

    TAURUS: tak asi tbaky je pak i rozdil kde clovek beha a tak..ja nemusim po silnicich, my tam mame polnacky nastesti :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KABIS: Tak jestli neběhaj blbě... jinej kolega v práci běhá systematicky několik let, dal několik maratonů atd. a s kolenama problém nemá. Já s nima měl problém na začátku když jsem blbě došlapoval a neměl jsem klouby, šlachy, vazy na běh navyklý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam